Reacția lui Jose Mourinho după ce turcii i-au găsit o poreclă de tot râsul. Fener a pierdut derbyul cu Galata

Reacția lui Jose Mourinho după ce turcii i-au găsit o poreclă de tot râsul. Fener a pierdut derbyul cu Galata

Venit cu mare tam-tam la Istanbul, portughezul şi-a arătat deja limitele, Fenerbahce fiind eliminată în turul 3 preliminar al UCL, după 2-3 la general cu Lille. La finalul acelei partide, Mourinho s-a ascuns în spatele aşa-ziselor greşeli de arbitraj, spre nemulţumirea presei de pe Bosfor. Așa s-aa întâmplat și în acest weekend, când echipa lui ”The special one” a pierdut derbyul cu Galatasaray, 1-3.

Jose Mourinho a fost extrem de deranjat de arbitraj şi de ratările propriilor jucători, astfel că a decis să nu participe la conferinţa de presă de după meci, prilej pentru presa de la Istanbul să îl ia peste picior pe "Special". Tonul a fost dat de o postare pe contul de Twitter a grupării "Cim-bom", care l-a numit pe lusitan ”The crying one” (Plângăciosul).

Fenerbahce nu-și revine, nici cu Jose Mourinho pe bancă

Înfrângerea a venit chiar dacă trupa lui Mourinho şi-a creat 27 de ocazii de gol, iar portarul advers a avut 11 parade salvatoare. Chiar și așa, jurnaliștii turci nu l-au iertat pe portughez, criticându-l pentru lipsa de respect arătată faţă de media şi fani. El a fost reperat la ieșirea din stadion de un jurnalist, care i-a spus despre nouă lui poreclă, care a fost preluată în toată presa. Jose Mourinho a ascultat răbdător, după care a reacționat: "Vorbeşti serios sau glumeşti?". A plecat mai departe, spunând că nu comentează.

Jose Mourinho a ales să o antreneze pe Fenerbahce. Foto Facebook

Jose Mourinho a ales să o antreneze pe Fenerbahce. Foto Facebook

După eșecul din derby, Fener a rămas la 5 puncte în spatele lui Galatasaray, care are un start perfect de sezon, cu 6 victorii în 6 meciuri. Antrenorul continuă astfel perioada lipsită de rezultate , după ce a dat greş în Premier League, la Manchester United şi Tottenham, dar și la Roma, de unde a fost demis în iarnă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban