Reacția lui CTP, după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”

Reacția lui CTP, după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat duminică, 14 iulie, într-o postare pe Facebook, la tentativa de asasinat asupra fostului președinte american Donald Trump.

Cristian Tudor Popescu

Un glonț l-a atins pe Trump în lobul urechii. Foto: Arhivă

Jurnalistul a lansat o serie de întrebări extrem de importante după ce fostul președinte al SUA a fost vizat de o tentativă de asasinat.

Următoarea lovitură?

Prin acest atentat cu multiple focuri de armă asupra sa, Donald Trump se alătură miilor de americani împușcați în fiecare an de posesorii de arme de foc din comerț. Credeți că va duce asta la o lege măcar de limitare a deținerii de arme pe care o susține președintele Biden?

Urmează replici pe măsură ale susținătorilor violenți ai lui Trump? Va fi o justificare pentru ce va face Trump cu democrația dacă ajunge președinte, așa cum a făcut Adolf Hitler după incendierea clădirii Reichstag-ului?”, se arată în postarea cu pricina făcută de jurnalist.

Amintim faptul că Donald Trump a fost sâmbătă, 13 iulie, ținta unei tentative de asasinat în timp ce se adresa mulțumii de pe scenă, la un miting electoral din Pennsylvania. Un glonț l-a atins pe politicianul republican în lobul urechii. Serviciile de Securitate l-au scos de urgență de pe scena pe Trump.

Thomas Matthew Crooks a fost identificat de FBI drept autorul atacului armat de la mitingul electoral din Pennsylvania al lui Donald Trump. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a ucis un participant la miting și a rănit grav alte două persoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii