Răutatea lui Alin Stoica, descifrată. Motivul pentru care a spus că Hagi „delirează și ar trebui să își ia pastilele”

Răutatea lui Alin Stoica, descifrată. Motivul pentru care a spus că Hagi „delirează și ar trebui să își ia pastilele”

Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, este omul cu declarații mereu pline de răutate la adresa fotbalului românesc. Recent, el a pus calificarea primei reprezentative, dar și victoria cu Ucraina pe seama norocului, dar l-a și jignit pe Gică Hagi, despre care a spus în presa belgiană că „delirează și ar trebui să își ia pastilele”.

Alin Stoica face declarații împotriva românilor. Captură DigiSport

Cornel Dinu, fostă glorie dinamovistă, a explicat de ce fostul internațional este mereu protagonistul unor declarații contra curentului. „Alin Stoica a fost talent, dar a murit speranță. Are o răutate , el jucând foarte puțin. Nu a reușit să ajungă un mare jucător, iar din această cauză are această răutate și rupere de realitate. Au existat momente în care echipa a subperformat și i-am criticat, însă aveam argumentele jocului.

Să faci declarații de asemenea răutate continuu și fără niciun fel de suport real de a îți argumenta poziția reprezintă deja mai mult o maladie decât o realitate”, a declarat Cornel Dinu pentru Prima Sport.

Într-un moment în care România a uimit întreaga lume spulberând la Euro 2024 formația plină de vedete a Ucrainei (3-0), Alin Stoica distrus naționala, dar și pe Gică Hagi, într-un interviu pentru belgienii de la „La Dernière Heure”.

România doar așteaptă greșelile adversarului

„Gheorghe Hagi a declarat că România va câștiga cu Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. Cred că are nevoie de medicamentație fiindcă delirează! România a fost ajutată de războaie pentru a se califica, mai ales că Belarus și Israel nu au putut juca pe teren propriu. Cum au câștigat cu Ucraina? Lunin a crezut că este român.

România doar așteaptă greșelile adversarului, nu joacă fotbal. Stanciu are maturitatea necesară pentru a fi căpitan acum, golul său a fost fantastic, trebuie să recunosc, dar joacă în Arabia Saudită. Și eu pot juca acolo dacă mă antrenez puțin! Răzvan Marin nu a progresat mult de când a plecat de la Standard. Ianis a fost selecționat doar pentru că este fiul lui Gheorghe Hagi”, a spus Alin Stoica.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Armata inamică nu mai este acolo” / Surpriză de proporții pe frontul din Ucraina!

3 Horoscop vineri, 28 iunie. Gemenii obțin recompense pentru eforturile de la serviciu, taurii au multă energie pentru muncă

4 VIDEO „Cozi mai mari pentru aur decât erau la brutărie”

5 Cine este democratul de care republicanii se tem cel mai mult dintre posibilii înlocuitori ai lui Biden în cursa prezidențială