Răsturnare de situație în ancheta morții fetiței de doi ani din Dolj/ Suspectul de omor a fost ridicat de polițiști

Răsturnare de situație în ancheta morții fetiței de doi ani din Dolj/ Suspectul de omor a fost ridicat de polițiști

UPDATE

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Verișorul Raisei, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost ridicat, miercuri, de polițiști. Potrivit surselor Digi24, băiatul este principalul suspect al crimei.

Odată cu el, a fost dus la audieri și tatăl acestuia, care ar fi știut despre faptele fiului său.

Dovezile descoperite de anchetatori arată că fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia. Mai apoi, băiatul de 15 ani ar fi dus cadavrul în locul în care a fost descoperit de polițiști.

Rezultatele necropsiei arată că Raisa a avut parte de o moarte violentă. Încadrarea a fost schimbată în omor, din ucidere din culpă.

Știrea inițială

Ancheta morții fetiței de doi ani din Dolj se complică. Procurorii au schimbat încadrarea juridică și fac acum cercetări pentru omor, după ce primele rezultate ale necropsiei au stabilit că avea urme de violență pe corp, conform informațiilor G4Media.

Aproximativ 20 de rude ale fetiței au fost audiate în noaptea de marți spre miercuri, iar unul dintre suspecți ar fi verișorul acesteia de 15 ani, mia precizează sursele citate.

Fetiţa de doi ani şi jumătate din judeţul Dolj care fusese dată dispărută, luni, a fost găsită moartă, la câteva sute de metri de casă.

Polițiștii au anunțat că fac cercetări pentru a stabili cum a murit fetița. Trupul acesteia a fost găsit la circa 500 de metri de locuința ei, într-o zonă cu vegetație foarte deasă.

„În urmă cu câteva minute, din nefericire copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetație deasă.

În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Dolj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii