Rareș Bogdan: Marcel Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv

Rareș Bogdan: Marcel Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv

Marcel Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv, afirmă prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, după ce liderul social-democraților a afirmat că „liberalii mint” când spun că a avut o înțelegere cu Nicolae Ciucă privind „amendamentul Iohannis”.

„Ciolacu minte. De ce? Îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România. PSD nu s-a schimbat, desi au încercat să își spele imaginea în Europa prin intermediul PNL”, scrie pe Facebook Rareș Bogdan.

El a revenit cu un post-scriptum: „P.S. Maine amănunte incendiare despre situația financiar - economică în care se află cu adevărat România și nepriceperea în treburile guvernării ale fostului baron de Buzău”.

Nicolae Ciucă a declarat marți că a avut o înțelegere cu Marcel Ciolacu privind modificarea legislativă care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare ca independent pe lista PNL.

Premierul Ciolacu a infirmat, luni, că liberalii și Klaus Iohannis i-ar fi cerut, încă din primăvară, să introducă această modificare legislativă.

„Nu am avut o astfel de discuție. Înseamnă că mint (n.r. liberalii)”, a spus Ciolacu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Așa începe să arate „măreția” Rusiei...

4 Câți ca ăsta mai sunt în sistemul de învățământ?

5 Penibilă imagine. Selly tot un gherțoi rămâne, cu toți banii lui...