Rareș Bogdan: Forța de Reacție Rapidă a NATO a fost activată în această seară

Rareș Bogdan: Forța de Reacție Rapidă a NATO a fost activată în această seară

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, anunță că, vineri seara, a fost activată Forța de Reacție Rapidă a NATO.

Rareș Bogdan le transmite românilor că suntem în deplină și totală siguranță în România, în contextul războiul ruso-ucrainean.

De asemenea, mai-marele liberal afirmă că această Forță de Reacție Rapidă include 60.000 de soldați extrem de bine antrenați, avioane de ultimă generație, elicoptere de atac, nave de lupă, blindate de ultimă generație și rachete.

„ULTIMA ORĂ: Forța de Reacție Rapidă a NATO a fost activată in această seară. Toate cele 30 state membre NATO au hotarat în unanimitate acest lucru. Nu uitați, SUNTEM in DEPLINA si TOTALA SIGURANTA in ROMANIA!

Forta de reacție rapidă a NATO include 60.000 de soldati extrem de bine antrenati (in 2003, cand a fost înființata, avea doar 5.000 de soldati) si tehnică de luptă de ultima generatie, avioane F35 si F16, drone de ultima generatie, elicoptere de atac, rachete, nave de lupta, blindate de ultima generatie. Este prima data de la infiintarea sa, in urma cu 19 ani, cand Forta de Reactie Rapida este activata! Ea va fi coordonata de Comandamentul din Germania. Trupe si tehnică de ultima generație vor fi amplasate in țările baltice, Polonia, România, Turcia (aeroporturile din Izmir, Dalaman) si nordul Italiei.”, afirmă Rareș Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii