Rareș Bogdan, despre Grindeanu: „L-aș întreba de ce de pe vremea fanarioților n-au mai intrat atâția turci în România câți au intrat în mandatul lui”

Rareș Bogdan, despre Grindeanu: „L-aș întreba de ce de pe vremea fanarioților n-au mai intrat atâția turci în România câți au intrat în mandatul lui”

Prim-vicepreședinte PNL și eurodeputat, Rareș Bogdan a spus la Digi24 că poate înțelege atacurile lansate de unii social-democrați la adresa liberalilor, dar că nu-l poate înțelege pe Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, scrie G4Media.

„Nu pot să înțeleg cuvintele grele aruncate de Grindeanu, uitându-mă la istoricul său și la problemele care au fost pe Transporturi, legate de pierderea unor fonduri europene și altele… Că în rest, îl înțeleg pe Tudose că e mai aprig și pe Paul Stănescu, că pe restul nu îi bag în seamă…”, a comentat Rareș Bogdan. El a adăugat că lui Sorin Grindeanu i-ar adresa o întrebare: „L-aș întreba de ce de pe vremea fanarioților n-au mai intrat atâția turci în România câți au intrat în mandatul lui”.

Rareș Bogdan a menționat că el nu-l acuză de nimic pe Grindeanu, „doar că dacă ar fi să-l întrebe ceva, asta l-ar întreba”: „de ce atâtea firme de pe Bosfor și nu de pe Someș”.

Rareș Bogdan apreciază că în ciuda disensiunilor, parteneriatul guvernamental cu PSD va continua până după alegeri, pentru că „interesele României sunt mai importante decât interesele politice”. După alegeri, însă, PNL are în plan să încheie o alianță de dreapta subliniind că PNL e singurul partid care poate împiedica PSD-ul să acapareze întreaga putere în stat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

2 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

3 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză