Rapperul Sean „Diddy” Combs a fost pus sub supraveghere în arest pentru a nu se sinucide

Rapperul Sean „Diddy” Combs a fost pus sub supraveghere în arest pentru a nu se sinucide

Rapperul american Sean „Diddy” Combs, care se află în spatele gratiilor pentru trafic sexual, se află sub atentă supraveghere, întrucât există îngrijorări că ar putea să se sinucidă, a declarat o sursă pentru NBC News.

Sean Combs

Sean Combs are 54 de ani. FOTO: gettyimages (Arhivă)

Cântărețul se află în arest, în New York, încă de luni seara, iar autoritățile de la Metropolitan Detention Center îi urmăresc acțiunile îndeaproape, conform unei surse.

Conform sursei citate, această procedură este pusă în aplicare în cazul persoanelor importante care ajung după gratii.

Combs „rămâne puternic și concentrat pe propria apărare”, a adăugat sursa.

Domnul Combs este puternic, sănătos și concentrat pe apărarea sa. El este hotărât să lupte în acest caz și are încredere deplină atât în echipa sa juridică, cât și în adevăr”, a spus un purtător de cuvânt al rapperului american.

Un magistrat a respins în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, cererea sa de a fi eliberat pe cauțiune, însă avocații rapperului au de gând să mai depună astfel de solicitări în instanță, dorind să-l elibereze înainte de proces.

Sean „Diddy” Combs se confruntă cu acuzații de șantaj, trafic sexual și transport în vederea practicării prostituției.

Cunoscutul rapper este acuzat de procurori că s-a folosit de banii și puterea sa pentru a pune la cale acte sexuale umilitoare și uneori abuzive din punct de vedere fizic. Actele sexuale, care durau ore și zile, erau regizate și înregistrate de Combs, care ar fi „amenințat și constrâns femeile și alte persoane din jurul său să îi îndeplinească dorințele sexuale”, au spus procurorii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA

5 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed