Rapid, reclamată la FIFA după ce a făcut transferul anului în Superliga

Rapid, reclamată la FIFA după ce a făcut transferul anului în Superliga

Rapid a reușit să dea o lovitură pe piața transferurilor, obținând semnătura atacantului Aaron Boupendza, de la FC Cincinnati. Fotbalistul din Gabon e cotat de transfermarkt la 5 milioane de euro, deasupra sa în Superliga fiind doar Darius Olaru, de la FCSB, care valorează 7 milioane de euro.

Aaron Boupendza a fost deja prezentat la echipa din Giulești. Foto Rapid 1923

Aaron Boupendza a fost deja prezentat la echipa din Giulești. Foto Rapid 1923

Numai că trecerea jucătorului în Giulești este contestată de Zamalek, club din prima ligă egipteană, care susține că are și el semnătura lui Aaron Boupendza și pe care îl prezentase oficial deja ca noul atacant al echipei. Astfel, africanii au decis să-i dea în judecată atât pe gabonez, cât și pe Rapid, club la care a ajuns până la urmă fotbalistul.

Egiptenii se bazează pe un document de transfer internațional, care arată o mutare a lui Aaron Boupendza de la Federația Americană de Fotbal, jucătorul fiind legitimat ultima dată la Cincinnati, la Federația Egipteană de Fotbal. Cei de la Zamalek ar fi pregătit deja dosarul și intenționează să-i dea în judecată la FIFA pe Aaron Boupendza și pe Rapid, scrie arabsvoice.net.

Boupendza a fost golgheterul campionatului Turciei

Aaron Boupendza a evoluat ultima oară a evoluat pentru Cincinatti, pentru care a marcat două goluri și a oferit o pasă de gol în 14 meciuri din campionat în acest sezon. Internaționalul gabonez de 28 de ani, care are 35 de selecții și 8 goluri la prima reprezentativă, a fost golgheterul campionatului Turciei, în urmă cu 3 ani, când evolua pentru Hatayspor. În ultimii ani a mai jucat în fotbalul din Golf, la Al Arabi sau Al Shabab.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Momentul în care Europa a fost la un pas de islamizare. Războinicul cu blană de leopard care a salvat Occidentul