Radu Paraschivescu: „Nu juri că a fost penalty la prima vedere”

Radu Paraschivescu: „Nu juri că a fost penalty la prima vedere”

Scriitorul Radu Paraschivescu a lăudat inspirația lui Edward Iordănescu de a-l folosi pe Ianis Hagi încă din primele minute ale partidei Slovacia-România, 1-1 la pauză.

„Ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi dictat penalty-ul împotriva noastră? (adică dacă nu se dădea penalty, n.red.). Nu juri că a fost penalty la prima vedere. Al doilea contact este în careu. Altfel, greșim și noi și slovacii, noi greșim mai mult, încercăm și noi pase de 40 de metri și greșim, sigur, e presiunea, dar e o formație de calibrul nostru”, a declarat scriitorul Radu Paraschivescu, în direct la Digisport.

Scriitorul, care este și un apreciat analist de fotbal, a mai remarcat ceva.

„Lui Iordănescu i-a ieșit pasiența cu Hagi, a clarificat, a scos penaltyul. E de văzut dacă se vor opera schimbări. Statistica e în favoarea Slovaciei, e de văzut dacă se va menține această intensitate, după care vom asista la o repliere, posibil să nu se mai întâmple mare lucru. Jucătorii se mai simt și între ei. Ar trebui fiecare dintre echipe să încerce să câștige grupa. Dar vrei doar să ajungi în optimi? Poate vrei un adversar mai convenabil. Una e să joci cu Spania, Franța și alta e să joci cu Slovenia”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii