Radu Drăgușin, taxat după ce a fost titular într-un meci de foc al lui Tottenham. „Părea ruginit”

Radu Drăgușin, taxat după ce a fost titular într-un meci de foc al lui Tottenham. „Părea ruginit”

Antrenorul lui Tottenham s-a ținut de cuvânt și Radu Drăgușin începe să joace, după ce echipa sa e angrenată în mai multe competiții. Ange Postecoglou l-a titularizat în Cupa Ligii Angliei, însă internaționalul de 22 de ani nu a avut o evoluție prea reușită.

Radu Dragușin și colegii săi, explozie de bucurie la finalul meciului cu Coventry. Foto Facebook

Radu Dragușin și colegii săi, explozie de bucurie la finalul meciului cu Coventry. Foto Facebook

Integralist în Coventry - Tottenham 1-2, românul a greșit la golul prin care oaspeții au deschis scorul, în minutul 63. Radu Drăgușin nu a putut nici să fie aproape de adversarul său pentru a-i bloca centrarea, nici să se poziționeze pe linie cu colegii săi din apărare pentru a-l menține în ofsaid pe Thomas-Asante, astfel că divizionara secundă a deschis scorul și a chinuit gruparea londoneză până la final.

Tottenham, victorie în ultimele minute

Tottenham a reușit să egaleze în ultimele minute, prin Spence (88), apoi să dea lovitura în prelungiri, prin Johnson, și să își asigure prezența în optimile Cupei Ligii Angliei. Radu Drăgușin, a fost taxat de presa engleză pentru evoluția sa din partida cu Coventry, care i-a reproșat poziționarea la golul gazdelor, dar și faptul că s-a mișcat destul de greoi pe parcursul partidei.

„Radu Drăgușin: 5. Ocazional tremura când avea mingea în fața presiunii lui Coventry și părea ruginit”, a scris standard.co.uk, care a fost completat de spurs-web.com: „Se simte confortabil când e în posesie, dar e neliniștit imediat ce un adversar îi testează viteza de reacție. A jucat în naționala României într-o defensivă joasă, poate de aceea. A intrat în încurcătură când s-a lovit de Forster și aproape a condus la un gol pentru Coventry. Nota 4”.

Alți colegi ai tricolorului au fost și mai slabi. The Standard a evaluat prestația atacantului Timo Werner cu 3 (în timp ce Spurs Web l-a notat cu 2), iar pe cea a portarului Fraser Forster, cu 4. Pape Matar Sarr și Ben Davies nu au luat nici ei notă de trecere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

3 ULTIMA ORĂ Soldații ruși care contraatacă în Kursk au fost încercuiți de trupele ucrainene

4 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane

5 Foarte interesante amănunte...