Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”

Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”

Mai multe afirmații halucinante despre Republica Moldova, care ies din sfera propagandei obișnuite, au fost făcute la postul de radio „Radi Zvezda” („Steaua Roșie”) ce aparține Ministerului Apărării al Federației Ruse. Atât invitatul, cât și realizatoarea emisiunii au vorbit despre faptul că „Occidentul pregătește al doilea front în Moldova”, au făcut o paralelă cu situație Crimeei, dar au lansat și afirmații jignitoare despre locuitorii țării.

Postul Radi Zvezda aparține de holdingul media „Krasnaia Zvezda” („Steaua Roșie”) care este al Ministerului Apărării al Federației Ruse.

Una dintre emisiunile importante ale radioului ( care poate fi urmărită și pe Youtube ) este cea a Anei Șafran, șefa Direcției programelor radio analitice din cadrul holdingului media „Krasnaia Zvezda”. Invitatul ultimei emisiuni a fost Dmitri Soin, fost deputat în Sovietul Suprem de la Tiraspol, care în prezent locuiește în Rusia.

În cadrul discuției cu invitatul, Ana Șafran a făcut mai multe afirmații referitoare la „românizarea cu forța” care are loc în Moldova și a făcut o paralelă cu „ucrainizarea forțată” din Ucraina.

De asemenea, ea a insistată că Occidentul forțează cel de-al doilea front în Moldova și a făcut o paralelă între „Moldavia sovietică” și Crimeea, dând de înțeles că nu exclude să se întâmple același scenariu.

„Putem vorbi despre pregătirea unei agresiuni directe, care necesită măsuri dure de răspuns”, a declarat și invitatul emisiunii, Dmitri Soin.

Este invocată data de 25 iunie, când încep negocierile Moldovei pentru aderarea la UE

„Occidentul colectiv a făcut următorul pas, unul strategic, în direcția moldovenească: a fost anunțată data de 25 iunie când va fi dat startul negocierilor privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Aici trebuie să menționăm că în noțiunea „Republica Moldova” americanii, europenii și românii au în vederea toată fosta „Moldavia” sovietică. În același timp, se comunică faptul că o parte din conducere, inclusiv Maia Sandu, este gata să adere la Uniunea Europeană, sau să se contopească cu România fără Transnistria.

Occidentalii insistă însă pe aderarea concomitentă a ambelor maluri ale Nistrului și au nevoie să înlăture prezența rusă din Transnistria și, în general să lichideze Transnistria”, a declarat realizatoarea Ana Șafran, în editorialul emisiunii radio.

„Occidentul este extrem de interesat să deschidă al doilea front pentru Rusia”, a răspuns invitatul Dmitri Soin, fostul deputat în Sovietul Suprem de la Tiraspol, așa-zisul parlament al regiunii transnistrene.

Realizatoarea emisiunii l-a prezentat pe Soin ca „specialist în operațiuni informativ-psihologice, un veteran al serviciilor de informații”. În prezent, fostul deputat locuiește în Rusia și oferă consultanță de imagine pentru politicieni și mediul de afaceri.

S-a vorbit și despre marșul Pride din Chișinău de pe 16 iunie

Discuția dintre cei doi a atins și subiectul comunității LGBTQ și marșul Pride care a avut loc duminică, în Chișinău.

„Pe lângă lansarea procesul de integrarea europeană, cel mai important simbol al acestei mișcări a fost realizat printr-un eveniment LGBT în masă în Moldova, inclusiv încercarea organizării unei parade LGBT la Chișinău. Aceasta, deocamdată, s-a soldat cu un eșec”.

HotNews.ro a relatat de la marșul Pride de duminică, unde au participat câteva sute de oameni.

Armatele „unificate” ale Moldovei și României

Invitatul a mai spus că a fost lansat „procesul de unificare” a armatelor R.Moldova și României, dar și a structurilor de forță.

„Acest proces înseamnă integrarea în NATO prin România. Sunt semne îngrijorătoare”, a mai declarat Soin.

Afirmația acestuia este un fals evident.

Alte declarații ale transnistreanului au mai fost că „românii au nevoie să o păstreze pe Maia Sandu la cârmă” și că „situația a mai fost atât de complicată doar în 1918”.

Deși astfel de declarații, complet false, au mai fost făcute în media rusească, merită menționat faptul că, de data aceasta, este vorba despre un post de radio al Ministerului Apărării din Rusia.

Mai departe însă, discuția dintre cei doi a devenit halucinantă.

În Moldova sunt oameni cu un singur rinichi

„În Republica Moldova sunt mai multe localități mici în care locuiesc, în mare parte, oameni cu un singur rinichi. Aceștia au fost implicați într-o schemă înșelătoare, în care li s-au promis bani pentru un rinichi, ei au fost de acord, însă banii nu i-au mai primit. Acestea sunt realitățile moldovenești (…) Occidentul are nevoie de „piese” de schimb, de exemplu, de cornee. Țările atât de mici și fără drepturi se potrivesc foarte bine acestui scop”, a explicat Soin.

„Iată că măștile se dau jos, în privința Occidentului: vânzarea organelor. În Ucraina, s-a întâmplat scoaterea organelor de la militari în viață. La fel și transferul copiilor pentru „serviciile” pedofililor. Este groaznic. Și totul se face sub pretextul „binelui”. Asta face Occidentul. Iată cine sunt cu adevărat fasciștii”, a tras concluzia realizatoarea emisiunii de la radioul Ministerul Apărării din Rusia.

Fake-uri grosolane lansate și din Moldova, nu doar din Rusia

Oligarhul fugar Ilan Șor, stabilit la Moscova și prezentat de Kremlin drept „liderul opoziției din Moldova” a lansat recent mai multe fake-uri despre parcursul european al Republicii Moldova. Șor a afirmat că UE vrea să transforme Moldova în „poligon militar”, „loc de conlucrare a deșeurilor” și să aducă aici toți migranții din Europa.

La rândul său, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, aflat recent la Sankt Petersburg, a vorbit pentru presa rusă că „actuala putere duce Moldova într-un scenariu ucrainean”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii