Răbufnire șocantă a lui Gică Hagi la adresa propriilor suporteri: „Plecați dracu' acasă! Aduceți bani!”

Răbufnire șocantă a lui Gică Hagi la adresa propriilor suporteri: „Plecați dracu' acasă! Aduceți bani!”

Gică Hagi (59 de ani) a avut o ieșire nervoasă la adresa suporterilor pe parcursul meciului câștigat de Farul împotriva celor de la Poli Iași, scor 2-0, în runda cu numărul #4 din Superliga.

Gic[ Hagi, extrem nervos la meciul cu Poli Iași. Sportpictures

Gic[ Hagi, extrem nervos la meciul cu Poli Iași. Sportpictures

În prima repriză a meciului de la Ovidiu, mai mulți spectatori aflați în tribuna din spatele băncii de rezerve îi cereau managerului să îl schimbe pe atacantul Rivaldinho. Gică Hagi nu a acceptat să primească indicații din partea suporterilor și a făcut o criză de nervi. Timp de 30 de secunde, antrenorul Farului a lăsat meciul în plan secund pentru a le da replica fanilor în timp ce gesticula nervos. Acesta a fost filmat de unul dintre suporteri, iar filmulețul a ajuns pe rețelele de socializare.

Gică Hagi: Plecați acasă cu șmecheriile voastre

„Plecați dracu' acasă! Plecați acasă cu smecheriile voastre, v-ați obișnuit, aici e Barcelona. Zici că e Barcelona aici, aduceți bani! Aduceți bani!”, a strigat Gică Hagi, după care cineva de pe banca de rezerve a încercat să-l liniștească, fără succes. Fostul mare jucător s-a rățoit și la el: „Taci, mă, taci din gură! S-aducă bani! E ușor pentru ei Constanța lui... Să aducă bani!””, apoi și-a îndreptat atenția către meci și a dat indicații jucătorilor.

După meci, Gică Hagi și-a explicat ieșirea nervoasă, reproșându-le suporterilor că îi strigă din spate ce schimbări să facă și că înjură jucătorii. „Vin din tribună și îmi fac schimbările. Așa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac ei schimbările. Unii îmi zici pe cine să schimb. Ok... wow! Wow! Chiar așa? Puțină încredere! Trebuie să ai încredere. Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem tot. Pe cei care spun îi rog să vină să antreneze ei Farul.

Îi pune pe suporteri să antreneze

Mă dau afară și îi rog pe ei să vină să antreneze. Să vină și ei să facă ce am făcut noi dacă nu le convine. Nu e nicio problemă, mă dau la o parte, să vină ei antrenor și să facă. E prea mult! Jucătorii sunt înjurați. Înjurați! Chițu d-aia a plecat. Nu, nu, nu e normal! Nu e normal să fim așa. Dacă n-aveți încredere, ok, să vină altul, dar ce facem cu el, că trebuie să facă bugetul și bugetul e mare rău”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Managerul a încheiat: ”Farul a crescut, sunt cheltuieli mari pentru a întreține o bază din asta. Să ai buget de un milion și nu știu cât la academie, să ieși campion, să faci fotbal de fete, pe care nu l-a făcut nimeni în România, și să ieși campion... ăla credeți că se ține așa?”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…