„Pui 100.000 de euro cash, eu pun 100.000. Ne vedem unde vrei tu și ne batem”/Doi lideri interlopi se amenință de câteva zile pe rețelele sociale

„Pui 100.000 de euro cash, eu pun 100.000. Ne vedem unde vrei tu și ne batem”/Doi lideri interlopi se amenință de câteva zile pe rețelele sociale

Scandalul din lumea interlopă din Iași și Brașov este întreținut de declarații și provocări lansate de Adrian Corduneanu către Cătălin Băcăoanu. Confruntarea dintre cei doi pe rețelele sociale devine din ce în ce mai tensionată, iar Corduneanu i-a făcut o propunere clară rivalului său, fiind gata să parieze o sumă mare de bani pe o bătaie între ei.

„Uite cum facem. Pui 100.000 de euro cash, eu pun 100.000. Ne vedem unde vrei tu și ne batem ca pe stradă. Cine câștigă ia banii. Dacă vrei, vii la Iași, dacă nu, vin eu la Brașov, la tine sau ne vedem la mijloc, undeva. Dăm cuiva să țină banii și cine câștigă îi ia”, a spus Adrian Corduneanu, cunoscut și sub numele de „Beleaua” de la Iași. Mesajul a fost transmis prin intermediul TikTok, acolo unde cei doi și-au lansat atacuri repetate în ultimele zile, arată BZI.ro

Provocarea vine pe fondul unui conflict vechi dintre cei doi, răbufnit din nou după o presupusă datorie și o propunere făcută de Băcăoanu. Acesta din urmă i-a cerut lui Corduneanu să se lupte într-o gală oficială, de tip cușcă, însă Adrian a refuzat, susținând că Băcăoanu este „slab pregătit”.

În aceste conflicte au intervenit și alți membri ai familiei Corduneanu, precum Bogdan și Vasilică Corduneanu, care l-au sfătuit pe Băcăoanu „să-și vadă de treabă”. De partea lui Adrian Corduneanu s-a situat și Moșailov din Vaslui, care l-a declarat pe Adrian câștigătorul unei eventuale confruntări.

Conflictul dintre clanurile Corduneanu și Băcăoanu nu este unul nou. Rivalitatea dintre ele a dus la diverse violențe de-a lungul anilor, inclusiv bătăi și urmăriri prin Iași. Se pare că de această dată, tensiunile au escaladat din nou, după o serie de provocări și atacuri verbale.

Un episod similar a avut loc în urmă cu doi ani, când Bogdănel Corduneanu l-a atacat pe Băcăoanu pe rețelele de socializare, acuzându-l că a făcut afirmații false despre familia sa. „Vreau să fac un anunț pentru sclavul de Băcăoanu, pe care l-am scos pe stradă... Vină la Iași și mă înjură la Iași dacă tot ai ceva cu familia asta”, susținea atunci Bogdănel Corduneanu.

Cătălin Băcăoanu a răspuns la rândul său printr-un mesaj, afirmând că „nu ți-am înjurat familia, nu am vorbit de morți, de copii... Cheamă-mă la Iași, te bat cu palmele, că dacă îți dau cu pumnul, mă înjosesc”.

Până acum, conflictele din lumea interlopă au fost adesea aplanate de Costel Corduneanu, însă după moartea acestuia, din prima parte a anului, tensiunile dintre clanuri par să escaladeze din nou.


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Foarte interesante amănunte...