Puff Daddy, arestat în New York. Este acuzat de trafic sexual și viol în grup

Puff Daddy, arestat în New York. Este acuzat de trafic sexual și viol în grup

Rapperul american Sean „Diddy” Combs (Puff Daddy), împotriva căruia au fost formulate mai multe acuzații de natură sexuală, inclusiv trafic de persoane și viol în grup, a fost arestat în New York.

Sean „Diddy" Combs. FOTO Getty Images

Sean „Diddy" Combs. FOTO Getty Images

Arestarea artistului a avut loc în Manhattan și fost anunțată chiar de avocatul acestuia, Marc Agnifilo, care spune că rapperul se confruntă cu acuzații federale, dar „nu este un criminal”, potrivit The Guardian .

Rapperul a fost arestat în jurul orei 20.30, după ce un juriu l-a pus sub acuzare, potrivit New York Times, citând o persoană familiarizată cu actul de acuzare care nu a fost autorizată să vorbească public.

Procurorii nu au făcut publice încă detaliile acuzațiilor, dar avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a emis o declarație în care a precizat că „Suntem dezamăgiți de decizia de a continua ceea ce noi credem că este o urmărire penală nedreaptă a domnului Combs de către Procuratura SUA”.

Potrivit avocatului, Combs, cunoscut și ca Puff Daddy, a plecat la New York săptămâna trecută în așteptarea formulării acuzațiilor.

„Este o persoană imperfectă, dar nu este un criminal”, a spus Agnifilo.

Derularea unui anchete federale care îl vizează pe Sean „Diddy” Combs a fost dezvăluită atunci când agenții Homeland Security Investigations au pus în aplicare, la 25 martie, mandate de percheziție simultane la vilele rapperului din Los Angeles și Miami.

Aaron Dyer, avocat al artistului, a catalogat perchezițiile drept „o utilizare grosolană a forței la nivel militar” și a declarat că acuzațiile sunt „lipsite de fundament” și că Sean „Diddy” Combs este „nevinovat și va continua să lupte” pentru a-și reabilita numele.

Mai multe procese în care este acuzat de agresiune sexuală

Cariera sa a fost afectată de atunci de un șir de procese pentru agresiune sexuală și de o anchetă federală.

Cu o serie de piese de succes la activ, inclusiv single-urile nr. 1 din SUA Can't Nobody Hold Me Down, I'll Be Missing You și Shake Ya Tailfeather, Combs a fost cândva unul dintre cei mai de succes rapperi din SUA.