PSD o acuză pe Clotilde Armand că a lăsat 4.000 de elevi fără afterschool în Sectorul 1

PSD o acuză pe Clotilde Armand că a lăsat 4.000 de elevi fără afterschool în Sectorul 1

Florin Manole, președintele PSD Sector 1, a acuzat-o luni pe Clotilde Armand (USR), primarul de sector, că ar fi lăsat 4.000 de elevi fără afterschool în Sectorul 1 în urma unei hotărâri de consiliu local, potrivit unui comunicat.

”Înainte de a pleca acasă, unde au trimis-o cetățenii, Clotilde Armand a dăruit încă un cadou otrăvit comunității din Sectorul 1, ca răspuns, probabil, la rezultatul alegerilor locale: a înghețat programul afterschool, proiect inițiat de grupul PSD încă din anul 2016. Acesta vine în întâmpinarea elevilor, cât și a părinților, oferind servicii educaționale și sociale la cele mai înalte standarde. Este primul proiect de acest fel, susținut de la bugetul local, din întreg Bucureștiul”, a declarat Florin Manole.

El susține că hotărârea de consiliu arată că unitățile de învățământ vor fi responsabile de implementarea programului afterschool, dar fără să primească sumele și timpul necesare.

”Grupul consilierilor locali PSD Sector 1 a amendat hotărârea și, totodată, va solicita primarului o ședință urgentă pentru a remedia această nedreptate”, a mai spus Manole.

Clotilde Armand a pierdut alegerile locale din 9 iunie, fiind învinsă de George Tuță (PNL), candidatul susținut de PSD și PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât este de adevărat mitul refolosirii mâncării la „all inclusive”. Dezvăluirile a doi bucătari cunoscuți pe litoral

2 Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul și jalba”

3 Chinezii au dat chix cu primul drum construit în România: Cum arată acum șoseaua cu o bandă pe sens ce trebuia să fie gata de acum un an și jumătate

4 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

5 Începe criza? / Companiile străine își retrag banii din China, iar tensiunile din Asia sunt aproape la apogeu