PSD, ironii la adresa lui Geoană : “momentul când a predat înapoi ceasurile primite de la Vanghelie”

PSD, ironii la adresa lui Geoană : “momentul când a predat înapoi ceasurile primite de la Vanghelie”

Lucian Romașcanu, președinte al CJ Buzău și purtător de cuvânt al PSD, face o paralelă ironică între trecerea la ora de iarnă și returnarea unor ceasuri pe care Mircea Geoană le-a primit de la Marian Vanghelie.

Lucian Romașcanu în prim plan imbracat la camsa alba cu sigla psd pe fundal

Romașcanu îl ironizează pe Geoană pentru returnarea ceasurilor primite de la Vanghelie Foto: Inquam

Social-democratul Lucian Romașcanu a comentat ironic, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, momentul în care Mircea Geoană, candidat independent la Președinție, a returnat ceasurile în valoare de aproximativ 100.000 de euro primite de la fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Această acțiune face parte din dosarul de corupție în care a fost implicat edilul. Fostul senator PSD face referire la acest moment în legătură cu trecerea la ora de iarnă , când se dă ceasul înapoi cu o oră.

„#DlGeoană

La noapte avem o nouă sărbătoare în calendarul românilor: DATUL CEASURILOR ÎNAPOI. Ziua marchează momentul când Dl. Geoană , într-un act de căință, a predat înapoi ceasurile de cca. 100.000 EUR primite de la Dl. Vanghelie. Să o onorăm cum se cuvine!” a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

Amintim că Mircea Geoană a fost audiat ca martor, în 2015, în dosarul în care fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani. Geoană a dat atunci declarații referitoare la ceasurile primite de la fostul edil, despre care se spune că ar fi fost cumpărate cu bani proveniți din mită.

În mai 2021, instanța a decis că Mircea Geoană va primi înapoi cele trei ceasuri de lux pe care Marian Vanghelie i le făcuse cadou. Ceasurile erau sub sechestru în dosarul în care fostul edil al Sectorului 5 a fost judecat și condamnat pentru corupție, primind o pedeapsă de 11 ani și 8 luni închisoare pentru luare de mită.

Un aspect foarte important este faptul că și Mircea Geoană și Marian Vanghelie au fost membri ai PSD. Mai mult de atât, Mircea Geoană a avut și funcția de președinte al partidului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul ăsta pare că nu minte și spune lucrurilor pe nume când vine vorba despre puterea „slăbită” a Rusiei

2 Tipul de femeie care este ca un drog pentru bărbați. Ce spun studiile despre adevărata lege a atracției între bărbat și femeie

3 Americanii se pregătesc „să lupte în seara asta dacă va fi nevoie”

4 Interlopul Alex Stoica, băiatul lui Dacian Ursaru, a cumpărat mașini de aproape un milion de euro din banii furați de la americani

5 „Ce dracu' să facem cu nenorociții ăștia de chinezi” / Soldații ruși, înregistrați în timp ce-i înjură pe nord-coreenii aduși să-i ajute