„Propunerea indecentă” pe care Mohamed Al Fayed i-a făcut-o Prințesei Diana. „Îți poți imagina să faci dragoste cu Yoda?”

„Propunerea indecentă” pe care Mohamed Al Fayed i-a făcut-o Prințesei Diana. „Îți poți imagina să faci dragoste cu Yoda?”

Mohamed Al Fayed, fostul proprietar al magazinului Harrods, i-ar fi făcut o „propunere indecentă” Prințesei Diana, a dezvăluit fostul ei majordom, Paul Burrell. Se spune că Al Fayed i-ar fi spus Dianei că dorește să aibă relații intime cu ea, lăsând-o pe prințesă „tremurând” de dezgust, potrivit relatărilor recente, citate de Daily Mail .

Mohamed Al Fayed și Prințesa Diana FOTO Getty

Mohamed Al Fayed și Prințesa Diana FOTO Getty

Diana, care a murit în 1997 într-un accident de mașină în Paris alături de fiul lui Al Fayed, Dodi, l-a poreclit pe tatăl acestuia „Yoda”, după personajul din „Star Wars”, din cauza comportamentului său.

Fostul majordom, Paul Burrell, care a lucrat pentru Diana între 1987 și 1997, a declarat: „Eram în mașină când a ieșit din biroul său, tremurând, și mi-a spus, acestea fiind exact cuvintele ei: A spus că vrea să mă căsătoresc cu fiul său pentru că, în tradiția egipteană, tatăl merge primul'.

Mai mult, Burrell a povestit că Al Fayed i-ar fi spus Dianei: „O să mă culc cu tine”. Prințesa, șocată, i-ar fi spus: „Îți poți imagina să faci dragoste cu Yoda?”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care l-a numit astfel. „Am fost dezgustat de comportamentul lui”, a adăugat Burrell.

Diana era profund „îngrozită” de această idee, iar Burrell a explicat că Al Fayed „credea că acest lucru este dreptul său și că se va întâmpla cu adevărat – că va ajunge să aibă o relație cu Prințesa de Wales”. Burrell a subliniat că Diana a avut mereu controlul în relația cu Al Fayed, spunând că „nu putea să meargă prea departe, pentru că nu își permitea să o piardă”. Totuși, femeile care lucrau pentru el nu aveau același avantaj.

Al Fayed, acuzat de viol și de mai multe abuzuri sexuale

Recent, o anchetă BBC a dezvăluit că cinci foste angajate îl acuză pe Al Fayed de viol , iar alte 23 de femei au venit cu acuzații de abuz sexual. Se relatează că Al Fayed ar fi abuzat sexual femei nu doar la Londra, ci și la Paris, în hotelul Ritz pe care îl deținea, și în alte locații din St. Tropez și Abu Dhabi.

În documentarul difuzat de BBC, unele femei au afirmat că au fost obligate să efectueze examene medicale invazive, fiind testate pentru boli cu transmitere sexuală, iar rezultatele ar fi fost trimise direct lui Al Fayed. Mai mult, 13 femei susțin că au fost agresate sexual la proprietatea lui Al Fayed din 60 Park Lane, Londra, iar patru dintre ele îl acuză de viol.

Burrell a dezvăluit și faptul că Al Fayed a încercat în repetate rânduri să o seducă pe Diana prin cadouri scumpe, inclusiv gadgeturi și jocuri video, pe care însă prințesa le-a refuzat și le-a returnat. Fostul majordom a afirmat că „Fayed a cheltuit milioane de dolari pentru a o curta pe Diana, iar fiul său, Dodi, nu a fost decât o piesă în jocul său”.

În urma noilor dezvăluiri, Harrods, actualul proprietar al magazinului Harrods, a transmis un comunicat în care subliniază că magazinul este astăzi o instituție „foarte diferită” de cea condusă de Al Fayed între 1985 și 2010: „De când au ieșit la iveală noi informații despre acuzațiile istorice de abuz sexual, a fost prioritatea noastră să soluționăm cererile cât mai repede posibil”, se arată în comunicat.

Hotelul Ritz din Paris, deținut anterior de Al Fayed, a condamnat public toate formele de comportament care nu se aliniază valorilor sale, iar Palatul Buckingham a refuzat să comenteze cu privire la acuzațiile aduse de Paul Burrell.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Avertismentul serviciilor secrete americane despre războiul din Ucraina

2 Pe asta ați văzut-o?

3 Foarte interesant!

4 Băsescu / „Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă”

5 Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, a fost ucis. Gruparea şiită a ripostat cu puțin timp în urmă