Propagandistul preferat al Kremlinului, critic cu soldații ruși care se plâng că sunt carne de tun pe front. „Nu pentru asta a născut mama”

Propagandistul preferat al Kremlinului, critic cu soldații ruși care se plâng că sunt carne de tun pe front. „Nu pentru asta a născut mama”

Propagandistul Kremlinului, Vladimir Soloviov, a cerut ca militarii ruși să nu se mai plângă că proprii lor comandanți îi trimit pe front drept ”care de tun”.

Vladimir Soloviov FOTO: Profimedia

Vladimir Soloviov FOTO: Profimedia

Propaganda de stat a Rusiei a transmis un mesaj clar soldaților săi că nu merită să se plângă de așa-numitele „atacuri cu carne”.

Propagandistul șef al țării, Vladimir Soloviov, i-a îndemnat pe militarii ruși să moară în fără să facă zarvă. El a făcut această declarație scandaloasă în cadrul emisiunii sale „Soloviov LIVE”.

Propagandistul a cerut ca soldații ruși să se supună în tăcere ordinelor comandanților lor măcelari, chia r dacă sunt trimiși la măcel.

„Mi se pare ciudat că în timpul războiului apar astfel de consemnări: Eu, luptător ș-așa, sunt trimis la asalt! Comandantul nostru este așa și așa, e rău,Și acest lucru este spus în spațiul public. Vă puteți imagina acest lucru în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei? (...) Există un război! Se dă un ordin de luptă. Iar persoana spune: De ce îmi dați un ordin de luptă? Ce-mi pasă mie care este sarcina ta de luptă! (...) Eu nu o voi face. Mama nu m-a născut pentru a merge la furtuni. Și, de fapt, în armată există unitate de comandă. Indiferent dacă îți place comanda sau nu, și cât de valoros ești ca specialist” , a spus Soloviov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Foarte interesante amănunte...

3 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

4 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane

5 ULTIMA ORĂ Soldații ruși care contraatacă în Kursk au fost încercuiți de trupele ucrainene