Propagandiștii îi sugerează voalat lui Putin că este timpul să lichideze „operațiunea specială”: „Ucraina este o țintă falsă"

Propagandiștii îi sugerează voalat lui Putin că este timpul să lichideze „operațiunea specială”: „Ucraina este o țintă falsă"

Propagandiștii Kremlinului au devenit curajoși și au început să îndemne activ autoritățile să pună capăt așa-numitei „SWO”- „Operațiunea Specială”. Ei sugerează că Putin ar trebui să oprească războiul împotriva Ucrainei, care irosește rezervele Rusiei.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin FOTO: EPA EFE

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin FOTO: EPA EFE

Potrivit publicației Dialog , Dimitri Yevstafyev, care se poziționează ca un „politolog american”, sugerează Kremlinului că „războiul este dăunător Rusiei însăși”.

El a făcut această declarație îndrăzneață în cadrul emisiunii Solovyov LIVE, un canal de propagandă, relatează Dialog.UA.

Yevstafiev a fost foarte atent să nu provoace furia conducerii ruse. Cu toate acestea, esența discursului său este mai mult decât clară: „Operațiunea Specială prelungită slăbește Rusia și îi suge din putere”.

„Principalul lucru care ni se cere acum, câștigând în <SWO>, împingând inamicul până la capăt, este să înțelegem că ideea nu este să dovedim (ucrainenilor - n.r.) că suntem mai tari. Principalul lucru este să nu ne împotmolim în mlaștina ucraineană și să nu pierdem viziunea asupra a ceea ce se întâmplă în lumea din jurul Rusiei. Să nu irosim rezervele în sensul larg al cuvântului pe un obiectiv fals - Ucraina”, a spus propagandistul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Așa începe să arate „măreția” Rusiei...

4 Câți ca ăsta mai sunt în sistemul de învățământ?

5 Surprinzătoarele declarații despre Ucraina ale președintelui Cehiei