Prognoza meteo sâmbătă, 7 septembrie: vreme caldă, dar cu ploi. La cât ajung temperaturile

Prognoza meteo sâmbătă, 7 septembrie: vreme caldă, dar cu ploi. La cât ajung temperaturile

Ziua de sâmbătă, 7 septembrie, aduce vreme caldă în mare parte din țară, dar și ploi. Conform meteorologilor, maximele vor fi cuprinse între 27 și 32 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 12 și 17 grade Celsius.

În Capitală, vremea se menține caldă, cu puține șanse să cadă ploi. Foto: Shutterstock (Arhivă)

În Capitală, vremea se menține caldă, cu puține șanse să cadă ploi. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Toamna începe să-și intre ușor în drepturi, semnalându-se ploi slabe în cursul zilei în estul țării, iar după orele prânzului și seara la munte, în vest și sud-vestul țării.

Vântul își va face simțită prezența, suflând slab și moderat, având unele intensificări temporare în prima parte a zilei în sudul Banatului, Muntenia și Dobrogea (rafale de 45-50 km/h).

În Capitală, vremea se menține caldă, cu puține șanse să cadă ploi. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, mercurul din termometre va indica între 27 și 29 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial acoperit de nori. În plus, vântul va sufla slab și moderat.

La munte vremea va fi capricioasă. În prima parte a zilei va fi soare, iar apoi cerul va fi acoperit de nori și se vor semnala ploi slabe.

Cerul va avea înnorări temporare la mare și se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla cu până la 55 km/h, iar mercurul din termometre va urca până la 25 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în săptămâna 9.09.2024 - 16.09.2024

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât cele obișnuite pentru prima decadă a lunii septembrie în toată țară, însă în special în regiunile nord-estice.

Conform meteorologilor, se vor semnala ploi în toată țara, cu precădere în zonele montane, unde regimul pluviometric va fi excedentar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară”

4 „E timpul pentru o discuție serioasă despre Iran”

5 O cunoscută jurnalistă spune adevărul despre situația din USR / “unde sunt principiile mele, pe care le-am avut?”