Prognoza meteo, 31 mai 2024. Vine vara, vremea continuă să se încălzească!

Prognoza meteo, 31 mai 2024. Vine vara, vremea continuă să se încălzească!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 31 mai 2024. Vor fi temperaturi ridicate în cea mai mare parte a țării, semn că vine vara. Maximele se vor încadra între 22 și 31 de grade.

Vremea se încălzește FOTO: Arhivă, Adevărul

Vremea se încălzește FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit meteorologilor, cerul se va menține senin pe parcursul zilei de vineri, 31 mai 2024, în aproape toate regiunile. Vor exista înnorări temporar accentuate pe timpul ploilor.

De asemenea, se vor înregistra precipitații cu caracter torențial, descărcări electrice și vânt puternic în vestul, centru țării și Moldova. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, anunță ANM.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23- 29 de grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor încadra între 16 - 17 grade Celsius.

La munte, cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara, vor fi și perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în Carpații Occidentali și în Carpații Orientali și local în restul zonei montane.

Vreme frumoasă și în Capitală. Cerul o să se mențină înnorat, însă temperatura maximă va atinge 29 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt reduse astăzi în Capitală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii