Prognoza lunii august: Temperaturi record în toată țara cu valori extreme în regiunile sudice

Prognoza lunii august: Temperaturi record în toată țara cu valori extreme în regiunile sudice

Meteorologii anunță pentru luna august temperaturi peste medie în întreaga țară, cu valori deosebit de ridicate în regiunile sudice. Prognoza pentru perioada 5 august – 2 septembrie indică un august călduros.

Valori mai ridicate în regiunile sudice

Temperaturi peste cele obişnuite, în toată ţara, în luna august - Foto Shutterstock

Săptămâna 05.08.2024 – 12.08.2024

În această săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în toată România, cu o abatere termică mai pronunțată în regiunile vestice și sudice. De asemenea, precipitațiile vor fi deficitare în toate zonele, în special în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Temperaturile medii vor depăși valorile obișnuite pentru această perioadă în întreaga țară, cu o creștere mai accentuată în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de media normală pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, potrivit news.ro.

Săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Temperatura medie a aerului va fi mai ridicată decât valorile obișnuite pentru această perioadă în toată țara, cu o creștere mai pronunțată în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general conforme cu media normală pentru acest interval în majoritatea regiunilor, anunță ANM.

Săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

Valorile medii ale temperaturii vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această săptămână în întreaga țară, cu un accent pe regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de normalul pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, mai spun meteorologii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit