„Probabil că am făcut pipi în fiecare piscină în care am înotat”. Secretul mărturisit de înotătorii olimpici

„Probabil că am făcut pipi în fiecare piscină în care am înotat”. Secretul mărturisit de înotătorii olimpici

Înotătorii olimpici au mărturisit un secret dezvăluit la insistențele jurnaliștilor.

Înotătorii recunosc că urinează în piscine FOTO: Arhivă

Înotătorii recunosc că urinează în piscine FOTO: Arhivă

O investigație a Wall Street Journal a scos la iveală ceea ce numește „unul dintre cele mai murdare secrete ale Jocurilor Olimpice: Toată lumea face pipi în piscină”, scrie The Daily Beast.

Potrivit jurnaliștilor, cei mai buni înotători din lume ”se ușurează” în bazin, fără să îi deranjeze să recunoască.

„Probabil că am făcut pipi în fiecare piscină în care am înotat”, a declarat pentru ziar Lilly King, de trei ori olimpică în SUA și fostă medaliată cu aur. „Așa se întâmplă.”

De asemenea, Zach Harting, care a reprezentat echipa Statelor Unite la Jocurile Olimpice de la Tokyo în urmă cu trei ani, și-a amintit prima dată când a făcut pipi în timpul unei curse, la un campionat de stat al liceului din Alabama, când și-a dat seama că nu va avea timp să meargă la toaletă pentru că purta deja costumul său de competiție foarte strâmt.

„Lumea s-a schimbat pentru mine”, a spus Harting. „De fiecare dată când mergeam la o piscină după aceea, consideram că am înotat în ea doar dacă făceam pipi în ea.”

Există și o explicație pentru acest lucru , și anume că la competițiile importante, înotătorii se hidratează până în ultimul moment posibil, purtând în același timp costume extrem de strâmte, menite să le comprime corpurile într-o formă cât mai hidrodinamică.

Regula care trebuie respectată este să nu urineze atunci când cineva este chiar în spatele lor. „Nu vrei niciodată să înoți printr-o zonă caldă,” a spus deținătorul a patru medalii olimpice Cullen Jones.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban