Priviți ce e pe litoral! Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

Priviți ce e pe litoral! Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

Ploiele torențiale de sămbătă dimineața au afectat puternic plaja de la Vama Veche. Turiștii au posat imagini pe rețelele sociale cu mașini răsturnate, plaja devastată și restaurante afectate de ploile puternice. Și la Mangalia inundațiile au afectat orașul, scrie G4Media.

Peste 300 de pompieri au fost mobilizați pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu 21 de mijloace. Pompierii acționează pe raza judetului Constanța, cu precădere în localitățile Chirnogeni, Comana, Amzacea, Pecineaga, Moșneni, 23 august, Mangalia, Neptun, Costinesti, Tuzla, Eforie, Agigea, Techirghiol, Valu lui Traian, Constanța, Topraisar, Limanu.

Reprezentanţii Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa au anunţat că în urma ploilor torenţiale din cursul nopţii s-au înregistrat peste 100 de reclamaţii la dispeceratul societăţii, iar cele mai multe au venit din municipiul Constanţa. De asemenea, din cauza vremii nefavorabile mai multe localităţi din judeţ au rămas fără apă, transmite News.ro.

restaurant vama veche inundatii Sursa Foto: Facebook / Urbán József


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobânzi cămătărești, de 180% pe an, impuse de magistrați statului român, fiindcă întârzie plata salariilor câștigate de un judecător care s-a pensiona…

2 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk

3 Nicole Kidman spune că scenele erotice din noul ei film au făcut-o să se întrebe „Ce am făcut?”

4 Condamnat în România, Sorin Oprescu se lăfăie în Grecia, la restaurante de lux

5 Momentul în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan. Animalul mușcă geamul unui pasager