Prințesa de Wales, primele imagini de la anunțul diagnosticului de cancer. Cum a apărut la parada de ziua Regelui VIDEO

Prințesa de Wales, primele imagini de la anunțul diagnosticului de cancer. Cum a apărut la parada de ziua Regelui VIDEO

Prințesa de Wales, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au fost văzuți într-o trăsură îndreptându-se spre Trooping the Color, pentru a participa la parada aniversară a Regelui.

Prințesa Kate FOTO GettyImages

Prințesa Kate FOTO GettyImages

Prințesa de Wales apare în public pentru prima dată în acest an, deoarece își începe întoarcerea în viața publică după diagnosticul de cancer.

Prințesa, care este încă în curs de chimioterapie, a călătorit cu mașina pentru parada de ziua de naștere a Regelui și a fost văzută stând alături de Prințul William la Palatul Buckingham.

Ea va fi văzută mai târziu în Glass State Coach cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în timp ce se îndreaptă către Horse Guards Parade pentru ceremonia forțelor armate britanice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii