Prințesa Anne fost internată la spital, după ce ar fi căzut de pe cal

Prințesa Anne fost internată la spital, după ce ar fi căzut de pe cal

Prințesa Anne a Marii Britanii a fost internată în spital, luni, 24 iunie 2024, după ce a suferit o comoție cerebrală pe moșia ei din Gloucestershire, a anunțat Palatul Buckingham.

Printesa Anne, sora Regelui Charles. FOTO Arhivă

Printesa Anne, sora Regelui Charles. FOTO Arhivă

Prințesa Anne , în vârstă de 73 de ani, se află la Spitalul Southmead, din Bristol, „ca măsură de precauție”, iar după externare se va reface la proprietatea ei din Gatcombe Park, potrivit BBC .

Regele a fost informat despre incident și se află cu toată familia regală alături de prințesă, căreia îi transmite urări de bine și o însănătoșire rapidă”, se arată într-un comunicat al Palatului Buckingham.

Cauza accidentului nu este confirmată, dar se pare că totul s-a întâmplat în timpul unei ședințe de călărie.

Prințesa Anne trebuia să înceapă o vizită în Canada, la sfârșitul acestei săptămâni.

Presa canadiană a raportat că urma să ia parte la o ceremonie la un memorial de război din Newfoundland.

În timpul recentelor comemorări ale Zilei Z, Prințesa Anne s-a întâlnit cu veterani și familiile acestora la Cimitirul de Război din Bayeux, din Franța.

Prințesa Anne a câștigat, de-a lungul timpului, statutul de „unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale”.

Este cunoscută pentru dragostea sa pentru cai și realizările ei în sporturile ecvestre, devenind primul membru al familiei regale care a concurat la Jocurile Olimpice, la Jocurile de la Montreal, în 1976.

Prințesa Anne s-a născut în 1950 și este al doilea copil al Elisabetei a II-a și al Prințului Philip . Ea ocupă locul 17 în linia succesorală.

Anne s-a căsătorit de două ori. Primul ei soț, căpitanul Mark Phillips, este tatăl celor doi copii ai săi, Peter și Zara. Al doilea soț este vice-amiralul Sir Timothy Laurence.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii