Principalele motive pentru care oamenii divorțează: „Bărbații vor doar să își facă treaba”

Principalele motive pentru care oamenii divorțează: „Bărbații vor doar să își facă treaba”

Atenție, respect, încredere și comunicare - câteva dintre „ingredientele” unei căsnicii de lungă durată. Cu toate acestea, numărul mariajelor destrămate continuă să crească. Având în vedere tendința îngrijorătoare, un avocat specializat în divorțuri a dezvăluit care sunt cele două motive principale pentru care oamenii ajung în acest punct.

Sexton a afirmat că lipsa contactelor sexuale duce la infidelitate. Foto: Arhivă

Sexton a afirmat că lipsa contactelor sexuale duce la infidelitate. Foto: Arhivă

Conform lui James Sexton, avocat specializat în divorțuri, stabilit în New York, căsniciile se destramă din pricina infidelității și a banilor , relatează NY Post.

Prezent în cadrul podcastului „The Diary Of A CEO” al lui Steven Bartlett, avocatul a explicat că, în ceea ce privește infidelitatea, deși înșelatul este des întâlnit, este „doar o componentă”.

Sexton a afirmat că lipsa contactelor sexuale duce de regulă la infidelitate, menționând că bărbații își doresc mai mult sex, iar femeile se concentrează, în schimb, pe calitatea actului sexual.

Este același motiv pentru care pornografia este mai populară în rândul bărbaților decât în rândul femeilor - pentru că bărbații vor doar să își facă treaba”, a declarat Sexton.

„Banii au mult de-a face cu puterea. Banii au legătură cu controlul. Banii au legătură cu oportunitățile, cu siguranța, cu o mulțime de lucruri, dar nu este vorba de bani cu adevărat", a spus Sexton.

Pentru a nu ajunge în pragul divorțului, avocatul recomandă ca soții să-și acorde atenție unul altuia.

Drept exemplu, el a sugerat ca oamenii - în special bărbații - să scrie la întâmplare bilețele de dragoste pentru soțiile lor pentru a le reaminti cât de mult și de ce le iubesc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii