Primele informații despre moartea influencerului Andrei Versace. Care e cea mai probabilă ipoteză

Primele informații despre moartea influencerului Andrei Versace. Care e cea mai probabilă ipoteză

Polițiștii de la Secția Omoruri, în colaborare cu procurorii de la Parchetul Tribunalului București au început să lucreze la mai multe teorii în ceea ce ține de moartea suspectă a influencerului Andrei Pârvan, cunoscut sub numele de Andrei Versace.

foto andrei versace

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Andrei Versace FOTO Arhivă

La 24 de ore după descoperirea trupului neînsuflețit, anchetatorii încearcă să reconstituie evenimentele pentru a afla ce s-a întâmplat cu Andrei Versace , transmite protv.ro .

Cadavrul a fost găsit de unul dintre paznicii complexului rezidențial unde locuia Andrei, care a sunat la 112 după ce a simțit un miros neobișnuit. Trupul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde se așteaptă rezultatele autopsiei. Surse din anchetă sugerează că procurorii au deja o teorie privind cauzele morții.

Se pare că Andrei Versace era decedat de câteva zile, lucru evident din cauza mirosului puternic și a stării cadavrului. Deși apropiații spun că nu consuma substanțe interzise, anchetatorii iau în considerare varianta unei supradoze.

Autoritățile au aflat că, în aprilie, Andrei a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru tratament împotriva dependenței de droguri. Anchetatorii încearcă să identifice ultimele persoane cu care a intrat în contact în ultimele zile. Se crede că ar fi consumat droguri în alt loc, efectele letale manifestându-se după ce a ajuns acasă.

O altă ipoteză este că Andrei ar fi suferit o lovitură la cap după ce a alunecat și a căzut în bucătăria apartamentului său.

Momentan, varianta unui jaf sau omor nu este susținută de dovezi, deoarece nu s-au găsit semne de droguri, obiecte răvășite sau alte indicii ale unei infracțiuni.

Deși un accident pare o posibilă cauză a decesului, procurorii așteaptă rezultatele autopsiei de la INML pentru a clarifica toate detaliile. Toate elementele cazului vor fi analizate amănunțit, iar principala ipoteză a anchetatorilor ar putea fi moartea accidentală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii