Primele imagini cu Florin Piersic, după operația suferită: „M-ați recunoscut? Nu pot să cred!”. Actorul a slăbit foarte mult VIDEO

Primele imagini cu Florin Piersic, după operația suferită: „M-ați recunoscut? Nu pot să cred!”. Actorul a slăbit foarte mult VIDEO

Îndrăgitul actor Florin Piersic a înregistrat un videoclip din sala de recuperare, unde le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționat: „Eu sunt încă aici cu voi. Ne vom revedea și o să ne iubim”.

Florin Piersic s-a confruntat cu probleme de sănătate FOTO: ARHIVA

Florin Piersic s-a confruntat cu probleme de sănătate FOTO: ARHIVA

Marele actor Florin Piersic a trecut printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și a întâmpinat probleme serioase cu stimulatorul cardiac. Medicii au anunțat că actorul are „o infecţie generalizată în sânge”, „care îi poate pune viața în pericol”. Ulterior, a fost operat.

În prezent, Florin Piersic se află într-o clinică de recuperare fizică din Snagov.

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred! Sunt atâția Florini în țara asta și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă ați fi făcut-o, eu nu v-aș mai vorbi acum. Sunt într-o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Vedeți, m-am recuperat, am fost destul de bolnăvior o vreme, cam multișor timp....dar timpul trece, omul rămâne, și eu sunt încă aici cu voi. O să plec și ne vom revedea, o să ne iubim”, a transmis marele actor fanilor.

Actorul Florin Piersic a fost externat pe 3 iunie 2024, de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” evoluţia acestuia fiind favorabilă.

În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor". Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, a transmis spitalul la ace dată.

Potrivit aceleiaşi surse, în perioada următoare, Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare.

Maestrul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul „Matei Balş” şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…