Primarul ales în Bușteni, Emanoil Savin, a murit duminică

Primarul ales în Bușteni, Emanoil Savin, a murit duminică

Primarul ales în Bușteni, Emanoil Savin, a murit duminică, pe un teren de fotbal. Surse avizate spun că ar fi făcut infarct.

Primarul ales în Bușteni, Emanoil Savin, a murit duminică, pe un teren de fotbal.

Primarul ales în Bușteni, Emanoil Savin, a murit duminică, pe un teren de fotbal.

Savin a făcut infarct în timpul unui meci de fotbal la Bușteni. Bărbatul cunoscut cu probleme cardiace urma un tratament de specialitate la o clinică din București.

Emanoil Savin a fost adus cu ambulanța de la Bușteni la Sinaia, s-a încercat preluarea lui de către un elicopter, pentru a fi dus la București, dar era iresuscitabil.

Social-democratul Emanoil Savin, în vârstă de 65 de ani, câștigase în iunie alegerile pentru Primăria Bușteni și urma să preia funcția din octombrie.

Primarul nu era cunoscut cu anumite afecțiuni. Acesta se afla împreună cu prietenii săi pe un teren de fotbal din Bușteni în momentul în care s-a simțit rău dintr-o dată și a căzut la pământ.. Cei care se aflau cu ei au sunat la 112, iar o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță a ajuns la fața locului. L-au preluat pe Emanuel Savin și au început manevrele de resuscitare. Între timp au plecat cu el la spital, iar aceste manevre au continuat conform protocolului, însă fără rezultat.

„Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire”, a scris pe Facebook , președintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu.

Ultima postare a primarului pe paginna sa de Facebook se referea la aniversarea a 40 de ani de căsnicie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…