Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

Tânărul din Cisnădie care a fost bătut de un polițist în propria mașină a făcut primele declarații după incidentul de luni, 2 septembrie. Atacat de un polițist sibian într-o benzinărie, Ionuț Popescu a explicat cum a întâmpinat obstacole atunci când a vrut să depună plângere după incidentul violent, scrie Ziare.com.

IPJ Sibiu a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și pentru distrugere, iar imaginile cu polițistul de la trupe speciale aflat în timpul liber care atacă violent un șofer au ajuns online.

„El efectiv m-a atacat cu piciorul, a intrat prin geamul cu piciorul și m-a lovit. După aceea mi-a dat câțiva pumni. Eu n-am avut nicio vină, eu aveam prioritate în sensul giratoriu și nu mi-am dat seama că l-am șicanat cumva. Am intrat în stația Euroil iar dânsul a crezut că eu i-am tăiat calea și fără să-i fac nimic, m-a bătut și mi-a adresat înjurii. Un polițist nu ar reacționa așa niciodată, orice om nu ar reacționa așa niciodată. Este o traumă pentru mine pentru că m-am speriat foarte tare”, a declarat victima agresiunii, Ionuț Popescu, într-un interviu acordat sibiuindependent.ro .

Șoferul bătut a decis să intenteze un proces civil împotriva agresorului și a explicat că a întâmpinat obstacole în depunerea plângerii penale.

„O să-l acționez în instanță pentru că altfel nu se poate, era mai, mai să fie mușamalizat cazul. Doar după multe insistențe din partea tatălui meu, mi-au înregistrat plângerea oficial. Nici acum nu sunt bine 100%, am vânătăi pe mâini, pe picior, am un dinte spart iar după agresiune mi-a curs mult sânge din nas” povestește traumatizat Ionuț.

În imaginile filmate cu o cameră de bord de un alt șofer din trafic, se vede cum tânărul din Cisnădie circula regulamentar înainte de incident.


Citește și:

populare
astăzi

1 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

2 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

3 Zece deputați din USR, PNL și AUR au anunțat că fac parte din noul Partid DREPT. Vlad Gheorghe (ex-USR), în discuții cu partidul pentru susținere la a…

4 Corina Bud a apărut fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni: „Hopa, ce avem noi aici”

5 Europa, 2024... Volkswagen ia în considerare pentru prima oară în istoria sa ideea de a închide uzine auto din Germania