Prima dezbatere pentru prezidențialele din SUA 2024, un pariu pe care Joe Biden l-a pierdut VIDEO

Prima dezbatere pentru prezidențialele din SUA 2024, un pariu pe care Joe Biden l-a pierdut VIDEO

Joe Biden și Donald Trump s-au întâlnit, joi, pentru prima lor dezbatere prezidențială a anului. A fost un pariu cu mize mari pentru Biden, care a mers teribil pentru actualul președinte.

Donald Trump și Joe Biden s-au confruntat in prima dezbatere a alegerilor din 2024 FOTO AFP

Încă de la începutul dezbaterii, a existat o fragilitate inconfundabilă în comportamentul președintelui.

Răspunzând la prima întrebare a moderatorului CNN, Jake Tapper, Biden a apărut fără suflare, recitând în grabă fapte, în timp ce se bâlbâia sau chiar sărea cuvinte.

În unele momente, Biden a rostit fraze fără sens. Cu privire la o întrebare despre războiul din Gaza, Biden s-a tulburat, spunând: „Suntem cel mai mare producător de sprijin pentru Israel dintre oricine din lume”.

În timpul unei alte întrebări despre datoria națională, Biden a concluzionat în mod inexplicabil spunând „În sfârșit am învins Medicare”.

„Ei bine, are dreptate”, a răspuns Trump. "A învins Medicare. L-a bătut până la moarte."

Trump, la rândul său, a valorificat performanța slabă a lui Biden, menținând în mare parte un comportament calm și disciplinat, cu lovituri ocazionale la adresa actualului președinte.

„Chiar nu știu ce a spus el la sfârșitul acelei fraze”, a spus Trump. — Cred că nici el nu ştie ce a spus .

După dezbatere, fostul consilier principal al lui Obama la Casa Albă David Axelrod, care ar fi declanșat furia lui Biden în trecut pentru ridicarea întrebărilor cu privire la statutul președintelui, a fost neînduplecat în analiza sa.

„Cred că a existat un sentiment de șoc cu privire la modul în care a ieșit la începutul acestei dezbateri”, a spus Axelrod la CNN, în timp ce încerca să-i acorde lui Biden un anumit credit pentru că a abordat probleme precum avortul. „Cum suna vocea lui – părea puțin dezorientat la începutul dezbaterii. S-a întărit pe măsură ce dezbaterea a continuat, dar până atunci, cred că panica a început”.

Dezbaterea de joi a fost cea timpurie dezbatere despre alegerile generale înregistrată: deși ambii sunt prezumtivii nominalizați ai partidelor lor, ei încă nu au fost nominalizați oficial.

Au existat câteva diferențe cheie între această dezbatere și cele anterioare, inclusiv cele două dezbateri care i-au prezentat pe Biden și Trump în 2020: nu a existat nicio audiență în studio, microfoanele au fost tăiate când vorbeau ceilalți și au fost două pauze de reclame.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 De citit...

3 Ce este această „pată albastră” care nu ar fi trebuit să apară înainte de 2100? Climatologii sunt deosebit de îngrijorați

4 Reacția lui CTP după ce trei televiziuni din România au fost interzise în Rusia: „Puteți să-mi spuneți de ce acest post nu e pe listă?”

5 VIDEO Imagini spectaculoase din China...