Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, îi cere lui Biden să demisioneze

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, îi cere lui Biden să demisioneze

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, îi cere lui Biden să demisioneze și spune că „perspectivele democraților nu sunt mai bune” cu Harris.

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson. FOTO: Arhiva

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson. FOTO: Arhiva

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, s-a alăturat celor care îi cer lui Joe Biden să demisioneze, afirmând totodată că Kamala Harris nu va avea rezultate mai bune ca și candidat.

„Perspectivele partidului nu sunt mai bune acum cu vicepreședintele Kamala Harris, care este co-autor al eșecurilor politice dezastruoase ale administrației Biden. În calitate de a doua la comandă , Harris a fost o complice veselă - nu numai în distrugerea suveranității, securității și prosperității americane, ci și în cea mai mare mușamalizare politică din istoria SUA. Ea a știut de mult timp de incapacitatea lui de a servi”, a declarat Johnson.

„Dacă Joe Biden nu este apt să candideze la președinție, el nu este apt să servească ca președinte. El trebuie să demisioneze din funcție imediat. Data de 5 noiembrie nu poate sosi suficient de repede”.

El a caracterizat, de asemenea, Partidul Democrat ca fiind nedemocratic, susținând că, prin renunțarea la candidatură, Biden „a invalidat voturile a peste 14 milioane de americani care l-au ales pe Joe Biden să fie candidatul democrat la președinție”.

„După ce a invalidat voturile a peste 14 milioane de americani care l-au ales pe Joe Biden drept candidatul democrat la președinție, autoproclamatul „partid al democrației” a dovedit exact contrariul”, a scris Johnson.

Trump spune că Biden „nu era potrivit să candideze la președinție și cu siguranță nu este potrivit să servească

Donald Trump a avut această declarație despre decizia lui Joe Biden de a ieși din cursă, postată pe rețeaua social Truth :

Strâmbul Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la președinție, și cu siguranță nu este potrivit pentru a servi - Și nu a fost niciodată! El a ajuns în funcția de președinte doar prin minciuni, știri false și prin faptul că nu și-a părăsit subsolul. Toți cei din jurul său, inclusiv medicul său și mass-media, știau că nu este capabil să fie președinte, și nu a fost - Și acum, uite ce a făcut țării noastre, cu milioane de oameni care vin peste granița noastră, total necontrolat și neavizat, mulți din închisori, instituții mintale, și un număr record de teroriști. Vom suferi foarte mult din cauza președinției sale, dar vom remedia daunele pe care le-a făcut foarte repede. FACEȚI AMERICA MĂREAȚĂ DIN NOU!, a scris Trump pe rețeaua social Trump.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii