Premierul Ciolacu a vizitat-o la spital pe Natalia Intotero. Cum se se simte ministrul Familiei

Premierul Ciolacu a vizitat-o la spital pe Natalia Intotero. Cum se se simte ministrul Familiei

Premierul Marcel Ciolacu a mers miercuri, în vizită la ministrul Familiei, Natalia Intotero, care se află internată într-un spital din Capitală, după ce a fost implicată marți, 27 august, într-un accident rutier.

Ciolacu a vizitat-o în spital pe ministrul Familiei FOTO: FB

Ciolacu a vizitat-o în spital pe ministrul Familiei FOTO: FB

Premierul a dezvăluit că ministrul Familiei are „un tonus bun și se va recupera rapid”.

„Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!”, a scris un Marcel Ciolacu în mesajul publicat pe Facebook, care este însoțit de fotografii cu cei doi.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită marți, 27 august, într-un accident auto. Mașina în care aceasta se afla era condusă de un șofer SPP. Demnitarul a ajuns la spital cu mai multe leziuni la nivelul toracelui.

Potrivit IPJ Vâlcea, marți, în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița.

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. 

Într-una din mașini, pe bancheta din spate, se afla ministrul Natalia Intotero. Mașina nu avea semnale acustice sau luminoase pornite și circula regulamentar. Autoturismul în care se afla demnitarul român s-a răsturnat într-un șanț, după ce s-a izbit de o altă mașină.

Din spital, demnitarul a transmis un mesaj pe Facebook în care mulțumește lui „Dumnezeu și echipajelor de salvare”.

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1 Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a scris Natalia Intotero. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

2 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

3 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză