Postare șocantă a fotbalistului Dragoș Balauru: „Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”. A fost sesizată Poliția

Postare șocantă a fotbalistului Dragoș Balauru: „Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”. A fost sesizată Poliția

Zeci de organizații pentru protecția animalelor s-au autosesizat și au făcut plângere la Poliție după o postare revoltătoare pe Facebook a fotbalistului Dragoș Balauru de la Unirea Ungheni din județul Mureș. Acesta a scris că cea mai mare plăcere a lui este să calce pisici cu mașina.

Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook după postarea revoltătoare FOTO Argesul Online

Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook după postarea revoltătoare FOTO Argesul Online

Transferat săptămâna trecută la Unirea Ungheni, echipă promovată în Liga a 2-a în această vară, portarul Dragoș Balauru a devenit în scurt timp protagonistul unui mare scandal în mediul online, după ce a scris pe pagina sa de Facebook: ”Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”

Balauru, care are numeroase meciuri în primele două ligi, evoluând printre altele la UTA, FC Voluntari, Universitatea Cluj și Rapid București, a intrat zilele trecute în dispute verbale foarte dure cu numeroși iubitori de animale , după ce a postat un mesaj în care a scris ”Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina”.

Criticat de mai mulți iubitori de animale, Dragoș Balauru a avut un limbaj suburban, spunându-i printre altele unei pensionare iubitoare de pisici: ”Am curaj cu căprioarele și cu pensionarele. Tu cum stai cu menopauza?”

În vârstă de 34 de ani, portarul Dragoș Balauru este la ora actuală în cantonament cu echipa Unirea Ungheni în Slovacia. Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook la scurt timp după ce zeci de grupuri de iubitori de animale s-au mobilizat și au făcut sesizare la Poliție.

Dragoș Balauru a avut un limbaj suburban FOTO Facebook

Dragoș Balauru a avut un limbaj suburban FOTO Facebook

Sesizat despre comportamentul reprobabil al lui Dragoș Balauru, clubul Unirea Ungheni a avut o reacție halucinantă, spunând: ”Noi evaluăm jucătorul după performanțele lui sportive. Nu avem legătură cu vânătoarea, cu braconajul… nu ne interesează viața lui privată… Faceți o reclamație la Protecția Animalelor, nu suntem noi în măsură să îl tragem la răspundere”.

Mai mult, Unirea Ungheni a șters sute de comentarii critice de pe pagina oficială de Facebook, comentarii ce făceau referire la comportamentul revoltător al fotbalistului Dragoș Balauru. Și tot clubul Unirea Ungheni a limitat comentariile la unele postări de pe pagina sa de Facebook.

”Adevărul” a solicitat un punct de vedere oficial de la Unirea Ungheni privind postarea șocantă a lui Dragoș Balauru.

”Analizăm foarte atent cele întâmplate, dezaprobăm comportamentul lui în social media… urmează să avem o discuție și cu jucătorul după care o să luăm o decizie. Dacă a făcut ceva ilegal să fie tras la răspundere de organele abilitate”, au declarat reprezentanții Unirea Ungheni pentru ”Adevărul”.

Dragoș Balauru a evoluat în peste 130 de meciuri în Liga 1, iar în sezonul 2015-2016 a fost printre cei mai slabi portari din Liga 1 când juca pentru FC Voluntari, primind zeci de goluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii