Popovici, cursă admirabilă la Paris: David a cucerit bronzul probei de 100 de metri liber!

Popovici, cursă admirabilă la Paris: David a cucerit bronzul probei de 100 de metri liber!

Când a pășit în interiorul La Defense Arena, pentru finala probei de 100 de metri liber, foarte probabil, David Popovici (19 ani, CS Dinamo) a fost mult mai degajat, comparativ cu momentul în care a ajuns la bazin pentru finala de 200 de metri liber, acum două zile. Pentru că, de această dată, David și-a înfruntat rivalii din postura de campion olimpic!

David Popovici. FOTO: Facebook

David Popovici. FOTO: Facebook

De altfel, în intervențiile sale de dinaintea cursei de miercuri seara, David a spus, de mai multe ori, că va fi relaxat, el scăpând deja de o mare presiune. Chiar și așa, românul a avut de înfruntat o concurență sufocantă în această probă. Ceea ce s-a și văzut!

Chinezul Pan Zhanle, favoritul la aur, și-a respectat statutul și a câștigat locul 1: 46 de secunde, 40 de sutimi, record mondial! Pe locurile doi și trei au venit Kyle Chalmers (47.48) și David Popovici (47.49). Sportivii de pe locurile 2 și 3 au fost despărțiți, așadar, de o sutime de secundă! Ceea ce spune totul despre nivelul Jocurilor Olimpice și despre faptul că David a reușit să plece cu două medalii de la probele de 200 și 100 de metri liber.

VEZI IERARHIA FINALĂ ÎN PROBA DE 100 DE METRI LIBER

100mliber jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...