Polițiștii au găsit-o pe femeia care împingea lumea în fața tramvaiului

Polițiștii au găsit-o pe femeia care împingea lumea în fața tramvaiului

Poliţiştii bucureşti au găsit-o după trei zile pe necunoscuta care împingea lumea din senin înspre linia de tramvai . Mai mulți martori au pus poza femeii pe rețele de socializare, iar oamenii legii i-au dat de urmă.

Femeia despre care se afirmă că se comportă ciudat. Foto Facebook

Femeia despre care se afirmă că se comportă ciudat. Foto Facebook

Aceasta purta o mască chirurgicală, fiind greu de identificat. Pentru că avea un comportament dubios, polițiștii au dus-o la spital.

La data de 12 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 13 Poliție au identificat și depistat o femeie, în vârstă de 61 de ani, bănuită de comiterea faptelor. Persoana în cauză a fost condusă la sediul subunității, în vederea audierii, ulterior fiind transportată la o unitate medicală de specialitate. Menționăm faptul că, până în acest moment, la nivelul subunităților de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, din Sectorul 3”, a anunțat Poliția Capitalei.

Oamenii legii fac verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totul a pornit după ce în mediul online a apărut o postare în care o femeie afirma că a fost împinsă de către o necunoscută pe linia de tramvai.

„Bună dimineața!

Ieri, în jurul orei 13:00, acestă femeie, când am trecut pe lângă ea, pe refugiul de tramvai (nu era nimeni pe refugiul când m-a împins pe mine), la Matei Ambrozie, pur și simplu m-a împins.

Inițial m-am speriat și nu am reacționat, după ce m-am îndepărtat mi-ai dat seama de gravitatea situației în care mă aflasem dacă ar fi venit tramvaiul.

Pun poze cu d-na, să vă feriți, poate o recunoaște cineva, cred că are mari probleme...”, a povestit joi o femeie pe reţelele de socializare.

necunoscuta03, foto Facebook jpg

Postarea a fost văzută deja de sute de utilizatori, mulţi dintre ei recomandându-i să facă o plângere la poliţie, pentru a evita o tragedie asemănătoare cu cea petrecută în 2017, când o femeie, identificată ulterior de poliţie şi arestată, a ucis o tânără în stația de metrou Dristor , împingând-o în fața trenului chiar când acesta intra în stație, după ce mai încercase să împingă o altă persoană în faţa metroului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…