Poliția Britanică a făcut mai multe arestări după revolta provocată de români în orașul Leeds

Poliția Britanică a făcut mai multe arestări după revolta provocată de români în orașul Leeds

Mai multe persoane au fost arestate după scenele violente, care au avut loc într-o suburbie din Leeds, a declarat poliția locală, potrivit BBC .

Mai mulți oameni au fost arestați la Leeds FOTO profimedia

Mai mulți oameni au fost arestați la Leeds FOTO profimedia

O mașină de poliție a fost răsturnată și un autobuz a fost incendiat în Harehills în timpul violențelor din Leeds. Poliția din West Yorkshire a declarat că un număr de persoane au fost reținute, deși nu a specificat câte, și a spus că vor fi făcute alte arestări în zilele următoare.

Primarul regiunii, Tracy Brabin, a spus că patrule de asigurare a ordinii vor fi efectuate în zonă vineri seara și în weekend pentru a preveni alte incidente.

"Pe măsură ce situația a escaladat, au fost provocate daune vehiculelor și au fost declanșate mai multe incendii", a declarat asistentul șefului de poliție, Pat Twiggs.

În prezent, anchetatorii încearcă să dea de urma persoanelor implicate în revoltă cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în vânătoarea tuturor celor care au fost implicați și vom lucra îndeaproape cu partenerii noștri din domeniul justiției penale pentru a-i aduce în fața instanței”, a spus Twiggs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii