PNL va avea propriul candidat la prezidențiale. Anunțul făcut de Nicolae Ciucă

PNL va avea propriul candidat la prezidențiale. Anunțul făcut de Nicolae Ciucă

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat vineri, 14 iunie, că formațiunea politică pe care o conduce va avea propriul candidat la alegerile pentru desemnarea viitorului președinte al României. 

 „Am avut o analiză a rezultatelor şi, sigur, am plecat de la datele pe care le avem astăzi de la BEC. Discutăm despre scorul politic al PNL, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi”, a susținut președintele PNL vineri.

Cu privire la rezultatele alegerilor locale, Nicolae Ciucă a ținut să-și exprime recunoștința față de cei care au mers la vot și au pus ștampila pe PNL și care, la următoarele alegeri, „vor cântări şi vor vedea toate realizările pe care PNL le-a realizat în administraţia locală şi la guvernare”, conform Agerpres. 

La final, am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare şi, în unanimitate, toţi preşedinţii de filială au susţinut ca PNL să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale", a mai adăugat Ciucă.

Acesta a mai precizat și că PNL va lua parte la guvernare și speră la „aceeaşi atitudine onestă şi de parteneriat politic" în coaliţie.

„Ca atare, de aici înainte, vom continua să asigurăm participarea PNL la guvernare. Sperăm în aceeaşi atitudine onestă şi de parteneriat politic, aşa cum l-am avut şi până acum, în coaliţie. Şi, desigur, tot ceea ce se va decide vizavi de data alegerilor vom analiza în coaliţie şi se va comunica public atunci când Guvernul va lua o decizie pe acest subiect”.  

Amintim faptul că liderii din Partidul Național Liberal au avut vineri o ședintă care a durat preț de mai bine de șase ore. Întrunirea a avut loc la Poiana Brașov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii