PNL continuă să susțină organizarea alegerilor prezidențiale la termen. Ciucă a anunțat poziția adoptată în BPN

PNL continuă să susțină organizarea alegerilor prezidențiale la termen. Ciucă a anunțat poziția adoptată în BPN

Președintele PNL Nicolae Ciucă, a declarat, luni, la finalul ședinței Biroului Politic Național al partidului, că toţi mebrii BPN au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen.

Nicolae Ciucă: 2,5 milioane de români au votat PNL Foto: Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă: 2,5 milioane de români au votat PNL Foto: Inquam Photos / George Calin

Am avut două subiecte pe ordinea de zi. Primul a fost legat de analiza rezultatelor la alegerile locale și europarlamentare. Am avut o concluzie cât se poate de evidentă, și anume faptul că la nivelul PNL s-a obținut un scor de peste 30%, atât în ceea ce privește scorul politic la consiliile județene, la numărul de primari, la numărul de consilieri județeni și la numărul de consilieri locali. Ceea ce este foarte important este faptul că 2,5 milioane de români au votat PNL, ceea ce ne oferă în continuare statul de cea mai puternică structură politică de dreapta din România. Și folosesc acest prilej pentru a le mulțumi încă o dată tuturor românilor care au încredere în PNL”, a declarat liderul PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat că toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen.

Un al doilea subiect a fost legat de ceea ce se discută despre data alegerilor prezidențiale. Am convenit pe baza tuturor discuțiilor pe care le-am avut (...)- campania să nu se desfășoare în luna iulie sau campania să se desfășoare în luna august, este o perioadă de vacanță și în felul acesta, în unanimitate, toți membrii BPN PNL au fost de acord ca în continuare să susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen”, a spus liderul liberalilor.

Premierul Marcel Ciolacu participă, luni, la o serie de consultări cu partidele politice în contextul stabilirii calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale și parlamentare din acest an.

Președintele PNL a menționat că în cadrul ședinței BPN s-au purtat discuții legate și de alte aspecte legate de viața internă a partidului. „A fost vorba de completarea birourilor județene a reprezentat al treilea punct pe ordinea de zi și în felul acesta am încheiat și ultimul birou politic național înainte de perioada aceasta de vacanță”, a adăugat Ciucă.

Liderul PNL a urat succes echipei naționale la meciul România - Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024, care joacă marți, mulțumindu-le tricolorilor pentru întreg parcursul de până acum la Euro 2024. „Le vom fi alături de oriunde. De aici din țară răzbate cel mai bine vibrația aceasta cu echipa națională și sunt convins că o simt și acolo și o vor simți când se vor întoarce în țară indiferent de rezultat. Noi ne punem speranța că împreună, o echipă unită, motivată, va reuși să meargă mai departe. Hai România!”, a mai spus Nicolae Ciucă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite