Ploaie de stele la Pitești: Eric, Bornescu, Nanu, Dică și alți „grei“, la Turneul Legendelor

Ploaie de stele la Pitești: Eric, Bornescu, Nanu, Dică și alți „grei“, la Turneul Legendelor

În cadrul Turneului Legendelor, care s-a disputant la Pitești Arena, au evoluat foști fotbaliști de la CFR Cluj, FC Argeș, CS Mioveni, Gaz Metan Mediaș, CS Brașov, Pandurii Târgu Jiu și Rapid București.

Eric (în centru) a făcut spectacol la Pitești.

Eric (în centru) a făcut spectacol la Pitești.

Printre foștii jucători care încântat numeroșii spectatori prezenți în sală se numără Eric de Oliveira, Bornescu, Nanu, Dică, Bădoi, Maftei, D. Chiriță, Costin Lazăr, Ovidiu Herea, Jean Barbu, Buga, Surdu, Hoban, Lucian Goian, Curtean, sau Cristian Panin.

CS Mioveni a câștigat Trofeul Legendelor, după ce a învins în finală pe Rapid București, în timp ce locul 3 a fost cucerit de Pandurii.

Mircea Bornescu a fost desemnat portarul turneului, iar cel mai bun jucător a fost ales Roberto Ayza, în cadrul evenimentului organizat de promotorul Dragoș Muscalu.

Naționala Jurnaliștilor

Naționala Jurnaliștilor

Naționala Jurnaliștilor a învins cu 5-2 artiștii, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză, într-un meci demonstrativ înaintea finalei primei ediții a Trofeului Legendelor. Naționala Jurnaliștilor, care e sprijinită de Aqua Carpatica și Clubul Media Business, a cucerit, recent, medalia de argint la Euro Cup Media din Republica Modova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii