Planeta sexuală Moldova/Minore din centrele DGASPC Vaslui prinse dansând la bară în cluburi de noapte

Planeta sexuală Moldova/Minore din centrele DGASPC Vaslui prinse dansând la bară în cluburi de noapte

Este scandal la DGASPC Vaslui, după ce s-a aflat că două minore din centrele instituției prestează ca animatoare la bară în cluburi din orașul moldovean.

Cele două fete, aflate sub supravegherea "Protecției Copilului" au fost văzute de mai multe ori făcând acest lucru, de mai multe persoane, scrie vremeanoua.ro .

Mai mult, una dintre fete a postat chiar ea o filmare în care dansează la bară pe contul ei de Facebook . Ulterior, minora a șters filmarea fiind atenționată, probabil, că pot apărea repercusiuni.

Se pare, însă, că acest comportament este, cumva, cunoscut și acceptat de supraveghetorii din centru, mai scrie vremeanoua.ro.

Una dintre minore a fost cazată, până săptămâna aceasta, în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Nr. 2 Vaslui. A doua locuiește într-unul dintre apartamentele aflate în folosința DGASPC Vaslui.

Surse din cadrul DGASPC Vaslui au declarat pentru vremeanoua.ro că activitățile extracurriculare ale celor două minore sunt cunoscute, dar nu s-au luat niciodată măsurile care se impun.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, tot ce se poate face, conform legii, este anunțarea imediată a organelor de Poliție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii