Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. „Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai.” VIDEO

Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. „Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai.” VIDEO

Dacă visezi la Maldive, dar bugetul nu îți permite, avem o veste bună pentru tine. Chris și Sam, un cuplu de vloggeri britanici, au descoperit o plajă uimitoare, care aduce aminte de cele faimoase din Maldive.

plaja Scotia   captura video Youtube png

Acest paradis ascuns, cunoscut acum drept "Maldivele din Marea Britanie", se află pe insula Harris din Scoția și oferă o escapadă de vis cu apă turcoaz și nisip alb ca pudra.

Când te gândești la Scoția, probabil îți vin în minte peisaje montane spectaculoase și ploi constante. Totuși, această bijuterie scoțiană sfidează așteptările. Imaginile sunt idilice: o plajă pustie care pare scoasă dintr-o broșură de vacanță exotică. Chris și Sam, youtuberii de la The Travel Duo, au împărtășit descoperirea lor cu entuziasm. Ei au filmat cu drona imagini incredibile ale plajei ascunse.

„Am trimis drona în sus pentru a obține niște fotografii cu drona ale acestei plaje și am văzut un alt loc incredibil de uimitor pe cealaltă parte a acestui munte... așa că îi iau pe Chris și Fletcher într-o mică aventură pentru a vedea dacă putem ajunge acolo, pentru că arată demențial.”, a povestit Sam.

Drumul prin noroi și peste dealuri a meritat atunci când au ajuns la țărmul nisipos.

Nu-i așa că arată ca Maldive?”, a exclamat Sam, impresionată de peisaj. „Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai. Apa este atât de clară și de atrăgătoare încât nu poți rezista tentației de a înota.”, a spus ea potrivit dailystar.co.uk , citat de Știrile Protv.

Locația plajei, secretă

Deși numele exact al plajei descoperite de Chris și Sam rămâne un secret, insula Harris abundă de locuri pitorești similare. Un exemplu de astfel de locație este Luskentyre Sands, recent încoronată drept cea mai bună plajă din Scoția . Cu nisipul său alb și întinderea vastă, Luskentyre Sands oferă o experiență de neuitat, fiind decorul serialului "Castaway" de la BBC.

O altă destinație de vis pe insula Harris este plaja Hushinish, situată la capătul unui drum lung de 12 mile. Această plajă nu doar că oferă priveliști uimitoare ale Oceanului Atlantic, dar este și un loc ideal pentru a observa delfini și foci, potrivit Visit Scotland.

Fie că ești în căutarea unei aventuri noi sau pur și simplu dorești să te relaxezi într-un loc paradisiac, insula Harris din Scoția este o destinație perfectă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii