Pielene, tonomat nenorocit, câți bani ai luat pentru SONDAJUL FALS de la Antena 3? Reacții dure ale profesorilor de la SNSPA
Pielene, tonomat nenorocit, câți bani ai luat pentru sondajul fals de la Antena 3? Profesorii de la SNSPA reacționează după ce Gâdea a prezentat un „sondaj” care duhnea a mizerie de la o poștă, „realizat” de domnul „profesor” Marius Pieleanu la SNSPA. Cifrele, aiuritoare, au avut rolul de a arăta cât de nemulțumiți sunt bucureștenii de Justiție. Și, în consecință, cât este de manipulată populația României de către plătiții care ies să protesteze în stradă, în același București.
Cătălin Stoica, membru al Departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA desfiinteaza insa sondajul lui Marius Pieleanu. El spune ca nu a auzit ca institutia din care face parte sa fi realizat acest sondaj, iar intrebarile au fost puse „defectuos”.
„Antena 3 prezinta un sondaj de opinie atribuit SNSPA si Departamentului de Sociologie. Metodologia studiului nu este prezentata; inteleg ca e sondaj pe Bucuresti. In calitate de membru al Departamentului de Sociologie, nu am cunostinta de acest sondaj. Intrebarile mi se par defectuos formulate, cel putin. Repet nu am nici un fel de informatii despre cum a realizat departamentul acest sondaj dar inclin sa cred ca NU a fost asumat de departament ci e o initiativa personala a unui cadru didactic ce colaboreaza frecvent cu A3.
PS: Am trimis un mesaj membrilor de departament si am solicitat clarificarea situatiei. Am cerut, de asemenea, sa vad decizia Consiliului de Departament prin care s-a hotarit asumarea respectivului sondaj. Stiu ca nu exista asa ceva dar tocmai d-aia. Mai exista si alte instante.”, a scris imediat Stoica pe Facebook.
Si sociologul Mircea Kivu, de asemenea profesor la SNSPA, a tinut sa sanctioneze modul in care a fost realizat sondajul lui Pieleanu.
„A3 a prezentat aseara un sondaj realizat de "profesorul" Marius Pieleanu "în București de Departamentul de Sociologie al SNSPA". Nu e clar cati respondenti au fost, in afara pieleanului respectiv.
Oricum, am aflat cu interes ca 69% din niste oameni din Bucuresti nu-s multumiti de functionarea statului de drept. Nu se prea intelege despre care stat anume e vorba.
Ce e clar e ca majoritatea (54%) ar dori "grațierea persoanelor care nu au comis fapte penale grave". Aici subscriu (ma rog, nu stiu de ce ar trebui gratiati aia care n-au facut nimic, dar daca e sa se dea, e bine).
Acum, pe bune, conducerea Departamentului de Sociologie se simte confortabil cu invocarea autoritatii sale in mizeria asta? Dar CNA ce zice, ca parca era un articol 71 in Codul audiovizualului care impunea niste conditii pentru publicarea sondajelor de opinie?
P.S. Am incercat sa aflu de la prietenii mei din Departamentul respectiv ce si cum, dar inteleg ca habar nu au despre lucrarea cu pricina.”, a comentat Kivu pe contul de Facebook.
„Datele” „sondajului” prezentat de Gâdea:
- Sunteți mulțumiți de funcționarea statului de drept? DA 31%, NU 69%
- Sunteți mulțumiți de funcționarea justiției? DA 26%, NU 74%
- În situația ipotetică în care dvs personal ați fi implicat (a) într-un proces în instanțele din România, ați avea încredere că acesta va fi judecat corect? DA 35%, NU 65%
Soluțiile românilor pentru deținuți
- Amnistierea faptelor penale care nu sunt grave, cu recuperarea integrală a prejudiciului? DA 67%, NU 33%
- Grațierea persoanelor care nu au comis fapte penale grave DA 54%, NU 46%
- Executarea pedepselor pentru fapte penale care nu sunt grave la locul de muncă, la domiciliul condamnatului sau prin prestarea de muncă în folosul comunității? DA 72%, NU 28%
- Construcția de noi pușcării la standarde europene DA 66%, NU 34%
- Actualele condiții de detenție din pușcării sunt meritate de condamnații penal și nu trebuie îmbunătățite DA 39%, NU 61%
- Sunteți de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea? DA 39%, NU 61%