Peste 60.000 de căni au dispărut de la uzina Tesla din Germania: „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea”

Peste 60.000 de căni au dispărut de la uzina Tesla din Germania: „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea”

Compania producătoare de automobile Tesla a miliardarului american Elon Musk are de-a face cu o problemă internă cauzată de dispariția a zeci de mii de cești de cafea la fabrica sa din Grunheide, situată în apropiere de Berlin, relatează DPA, conform Agerpres.

Fabrica Tesla din Germania

Compania Tesla a cumpărat în timp mai multe cești de cafea pentru personal. FOTO EPA-EFE (Arhivă)

Managerul fabricii, Andre Thierig, a vorbit problemă luni, cu ocazia unei ședințe cu personalul, precizând că 65.000 de cești de cafea nu sunt de găsit.

Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea", a spus, în mod ironic, managerul, conform informaţiilor făcute publice de cotidianul financiar Handelsblatt.

Thierig a explicat că observația sa privind dispariția ceștilor nu a fost făcută cu intenția de a lansa acuzații. El a mai abordat și alte teme în cadrul ședinței, inclusiv deschiderea unei săli de fitness pentru cei în jur de 12.000 de muncitori.

Compania Tesla a cumpărat în timp mai multe cești de cafea pentru personalul său, însă nu se știe unde au dispărut. Se pare că și alte companii se confruntă cu această problemă.

Ba mai mult, personalul companiei nu primește tacâmuri, întrucât și acestea au dispărut. Totuși, angajații au acum la dispoziție pahare reciclabile.

Uzina de la Grunheide, singura din Europa, a fost deschisă în anul 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii