Peste 10 milioane de dolari donate campaniei lui Harris după anunțul privind numele vicepreședintelui SUA

Peste 10 milioane de dolari donate campaniei lui Harris după anunțul privind numele vicepreședintelui SUA

Campania Harris a adunat peste 10 milioane de dolari de la susținători de când a fost anunțată alegerea privind vicepreședintele. Suma impresionantă a fost donată în câteva ore.

Kamala Harris și Tim Walz FOTO: Facebook

Kamala Harris și Tim Walz FOTO: Facebook

Kamala Harris va candida pentru președinția SUA în tandem cu guvernatorul din Minnesota, Tim Walz. Acesta va fi vicepreședintele SUA dacă Harris va ajunge la Casa Albă.

Potrivit reuters , organizatorii campaniei vicepreședintelui american Kamala Harris au anunțat că au fost primite peste 10 milioane de dolari în donații de la nivel local de când candidata l-a anunțat pe guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, drept partener de candidatură. Anunțul a fost făcut marți dimineață, ora Americii.

Când am sunat la Tim Walz în această dimineață pentru a-l ruga să se alăture campaniei noastre, i-am împărtășit nivelul meu profund de respect pentru el și munca depusă împreună.Vom unifica această țară și vom câștiga”, a scris Kamala Harris , pe Facebook.

Harris și Walz vor organiza primul lor miting comun de campanie într-un spațiu de 10.000 de locuri de la Universitatea Temple din Philadelphia, marți seară. Acesta va fi cel mai mare miting de până acum din campania vicepreședintei SUA.

Ea a devenit candidata Partidului Democrat deoarece niciun alt membru al partidului nu s-a înscris în cursa internă până luni, la expirarea termenului privind depunerea candidaturii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…