Percheziții în camera în care „antrenorul de genii”, Lajos Kristof, a fost prins violând un copil

Percheziții în camera în care „antrenorul de genii”, Lajos Kristof, a fost prins violând un copil

Sunt percheziții la această oră la un hotel din cartierul Vitan Bârzești, unde „antrenorul de genii”, Lajos Kristof, a fost prins în timp de viola un copil de 14 ani.

FOTO Eduard Enea

FOTO Eduard Enea

Lajos Kristof, care a fost prins în flagrant delict în timp ce agresa sexual un băiat de 14 ani, a fost arestat preventiv duminică. Acesta a declarat în fața anchetatorilor că ar fi întreținut relații sexuale cu minorul fără să fie conștient și că se afla într-o stare de somnambulism.

Pentru că nu putea nega ceea ce au văzut cu ochii lor polițiștii care l-au prins în flagrant , Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind somnambul.

Potrivit polițiștilor, din cercetările și verificările efectuate în prealabil privind acest caz, s-a ajuns la concluzia ca Kristof l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani prin oferirea de cadouri scumpe în schimbul întreținerii de raporturi intime.

„Expert în descoperirea și pregătirea copiilor cu abilități superioare, Lajos Kristof, sub pretextul vrea să ajute minorul, i-a oferit de a lungul timpului mai multe sume de bani, bunuri (iphone, haine), reușind să-l îndepărteze de familie. Treptat, i-a inoculat că familia este nocivă si el este persoana de atasament”, mărturisesc sursele citate.

Între 2000 și 3000 de lei i-ar fi dat Kristoff lunar victmei sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii