Percheziții acasă la sociologul Alfred Bulai, în dosarul SNSPA. Alte două persoane sunt vizate de cercetări la domiciliu

Percheziții acasă la sociologul Alfred Bulai, în dosarul SNSPA. Alte două persoane sunt vizate de cercetări la domiciliu

Potrivit unor surse judiciare, miercuri au fost puse în executare alte trei mandate de percheziție domiciliară la sociologul Alfred Bulai și alte două persoane fizice.

Procurorii percheziționează casa lui Alfred Bulai FOTO: Arhivă

Procurorii percheziționează casa lui Alfred Bulai FOTO: Arhivă

Anchetatorii din dosarul SNSPA au pus miercuri în executare alte trei mandate de percheziție domiciliară, la locuința sociologului Alfred Bulai, din Valea Prahovei și la alte două persoane fizice. Este vorba despre locuința Corinei Benga, asistenta lui Bulai care a fost audiată săptămâna trecută și la locuința fostei soții a sociologului.

Surse judiciare precizează că Bulai va fi audiat după prânz la Secția 2.

Săptămâna trecută, o studentă la SNSPA a fost audiată, miercuri, la Secția 2 din Capitală, în calitate de martor în dosarul în care este vizat profesorul universitar Alfred Bulai.

În același dosar au fost audiați mai mulți martori și persoane vătămate, inclusiv asistenta acestuia , Corina Ioana Benga.

Printre ei se numără, de asemenea, și Cristian Pîrvulescu, decanul Facultății de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA. El a declarat pe 20 august, că nu era la curent cu faptul că o studentă a fost „înfometată în timpul practicii şi că a avut nevoie de asistenţă medicală” și că „este singurul stagiu de practică pe care îl aveam la facultate şi la care nu găsim în momentul de faţă rapoarte”.

De ce este acuzat Alfred Bulai

Sociologul și analistul politic Alfred Bulai, în vârstă de 61 de ani, este acuzat de comportament inadecvat față de studente , după ce le-a cerut să se dezbrace în fața lui în camera unde le oferea feedback academic.

Poliția Capitalei a deschis un dosar penal pentru „folosirea funcției în scop sexual”, iar Alfred Bulai a fost suspendat din toate funcțiile și activitățile didactice la SNSPA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 „Atât s-a putut / ” Poliţistă din Teleorman, cercetată disciplinar în urma unor imagini apărute pe Internet

3 O familie din București se chinuie de doi ani să dovedească că nu a făcut un credit la IFN-ul fiicei lui Dan Voiculescu

4 Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

5 Noua eră a războiului / Momentul în care o dronă rusească încearcă să doboare una ucraineană