Pensionar de 80 de ani, ucis într-un parc de un adolescent de 14 ani. Își plimba câinele și a fost atacat de cinci minori

Pensionar de 80 de ani, ucis într-un parc de un adolescent de 14 ani. Își plimba câinele și a fost atacat de cinci minori

Bhim Kohli, în vârstă de 80 de ani, a fost atacat într-un parc din Leicester, în apropiere de locuința sa din Braunstone Town, și a murit spital, a anunțat poliția. El își plimba câinele. Un băiat de 14 ani ani este suspectul principal.

Bhim Kohli, în vârstă de 80 de ani, a fost atacat într-un parc FOTO: Leicestershire Police

Bhim Kohli, în vârstă de 80 de ani, a fost atacat într-un parc FOTO: Leicestershire Police

Rudele pensionarului au declarat că „inimile lor au fost complet frânte” de pierderea unei „persoane iubitoare și grijulii, a cărei viață era centrată pe familia sa”.

Cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani au fost arestați în legătură cu incidentul. Poliția a declarat că patru dintre aceștia au fost eliberați fără alte măsuri. Un băiat în vârstă de 14 ani, care nu poate fi numit din cauza vârstei sale, a fost acuzat miercuri seară de crimă și va apărea joi la tribunalul pentru minori din Leicester.

O autopsie a arătat că dl Kohli a murit din cauza unei răni la gât.

Potrivit BBC , Andrew Baxter, procuror-șef adjunct al Crown Prosecution Service, a declarat: „Serviciul de urmărire penală a Coroanei a examinat un dosar de dovezi de la Poliția Leicestershire și a autorizat o acuzație de crimă împotriva unui băiat în vârstă de 14 ani în legătură cu moartea lui Bhim Sen Kohli”.

Familia lui Kohli a declarat într-o declarație publicată prin intermediul poliției: „Bhim a fost un soț, tată și bunic iubitor. A fost, de asemenea, fiu, frate și unchi. Își adora nepoții din toată inima și îi plăcea să petreacă timp cu ei. A fost într-adevăr o persoană iubitoare și grijulie, a cărei viață a fost centrată în jurul familiei sale”.

„A fost întotdeauna un om foarte muncitor și chiar și la vârsta de 80 de ani era încă foarte activ. Una dintre marile sale pasiuni a fost grădina sa: se ducea în fiecare zi să își îngrijească parcelele și era foarte mândru de ele. De asemenea, îi plăcea să plimbe câinele familiei, Rocky, în parc de multe ori pe zi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 România, chemată să doboare dronele rusești deasupra Ucrainei. Riscăm un război total cu Rusia?